secoz Kızlar anne yanı beşiği 2. El alma taraftarıyım çünkü 1 sene yatacak en fazla sonra oda yapmayı düşünüyorum sizce nasıl alcam fikir verir misiniz
milena11 secoz ben pek çok şeyi 2.elden aldım okadar temiz ki. Minicik bebek zaten çabuk büyüyorlar. Herşey yesyeni oluyor. Çok fazla kullanılmıyor. Yıkanabilir temizlenebilir birşey olduktan sonra hiç sorun yok. Yapacağın karla başka bişe alırsın
elaveipek secoz çok güzel fikir ben kızıma yaptığım odayı doğru düzgün kullanamadan attım sadece gardrobu kaldı bi heves alınıyo sonra eğer kullanışsızsa bi işe yaramıyo 🤦♀️
annelinkoo secoz ben de büyüyen beşik aldım ki sonradan da kullanabilsin anne yanı felan hiç almadım bile boşa masraf gibi geliyor sekiz dokuz ay kullanılıyo kullanılmıyo bile temiz bulursan içine sinen tabi neden olmasın ki
Syma-ma secoz ben de ikinci el düşündüm bulunduğum ilçede istediğimi bulamadım merkeze gidebilirsem oraya da bakıcam görüp alma taraftarıyım.
secoz milena11 odasını sıfır 2 yaşından sonra oda düşünüyorum montessori yer beşiği yapmayı düşünüyorum o yüzden şimdi anne yanı beşiği 2. El düşündüm ☺️
annelinkoo secoz yani ben oda düşünmediğim için şimdilik hem sallansın hem ilerde de kullansın dedim ama dolap felan da aldım yine güzel olur ya bence Allah kalbine göre wersin 🥰🙏🏻
secoz Syma-ma ben dolaptan bakıyorum☺️ Eşim pek taraf değil ama ben çok kullanmaz diye istiyorum işte Allah gönlümüze göre versin ❤️