M_Mirzam Kızlar selamm, Haziranın 20 si gibi doğumum olucak Allahın izniyle kurban bayramında da ailemin yanına gidicem. Uçakta emziremem acaba ne yapabilirim ? Fikir verinn ☺️
rumeysa-96 M_Mirzam hem sağabilirsin ama emzirmek utanç verici bişey değil bence tabiki mahrem ama emzirme önlükleri var. Eğer gideceğin yer uzak değilse uçak binmeden ve inince emzir. Önlüğü giy bişey olmaz. Benim bebeğimde 27 günlük oldu bazen emziremicek olursam mama hazırlıyorum. Mama da verebilirsin.
M_Mirzam rumeysa-96 tabiki mecbur kalırsam eğer bebeğim biberonda almazsa öyle yapıcam. Kendim utanıyorum ya pek doğru bulamıyorum açıkçası ☺️ nasıl sağıcam peki
M_Mirzam Deletedmom_5 uçak rahatta inmek binmek bavul onlar yine sanki 2 saati bulur toplamda öyle geliyor birde İstanbul trafiği derken 😩 Nasıl sağabilirim
Deletedmom_5 M_Mirzam süt sağma makineleri var manuel olandan alın biberona doldurun içer uçakta işinizi görsün yeter hava alanina inince bebek bakim odasina gidersiniz orda olmadı tekrar sağarsınız trafikte sorun olmasin diye