Sizi okadar iyi anlıyorum ki. Bende 5. haftada keseyi görmüştüm doktor 6 da gel dedi kalp atışı duyalım dedi. 6. Hafta gittim bebek vardı ama kalp atışı yoktu. Daha çok küçük olduğu için dedi doktorum 7 de gel dedi. 7. Haftada gittim herhangi bir gelişim olmamış bebekte kalbi de atmadı. Hayatımın şoku oldu benim için. Birde ilk bebek olunca hayal kırıklığına uğradım, günlerce ağladım. Kürtaj oldum. O süreçte eşim de yoktu ailemde yoktu. Ben farklı şehirdeydim. Psikolojik olarak çöktüm. Ama çok şükür Rabbime 6 ay sonra bana tekrardan hamile kalmayı nasip etti. Pko vardı bende de. Önce yumurta takibi yaptı doktorum. Pıhtılaşma testi yaptırdı. Yumurta takibi sırasında çatlatma iğnesi vuruldum. Çok şükür tutmuş oda. Sonrada pıhtılaşma sonucum çıktı, iki genimde Heterozigot çıktı yani pıhtılaşma var demek. Hemen iğne başlangıcı ve progestan hap başlangıcı yaptı. Şuan 6+4 uz bugün doktora gidecegim kalp atışını duyabilmek için. Bir yanım okadar buruk ki kafamdan atamadigim için hadi duyamazsam diye, bir yanım mutlu. Çünkü önlemini de aldım diyorum. Oyuzden sana tavsiyem kalbini ferah tut, Rabbim ol derse zaten her şey yeri zamanı gelince oluyor. Önemli olan gönülden istemek ☺️
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin :)