Yuceroglu Tazegebe1 ciğer geliştirici yaptır bence ne olur ne olmaz herhangi bir zararı yok. En azından ciğerleri gelişssin erken doğarsa en önemlisi o. Bize doktorum yaptırmıştı 32 de iyiki olmuşum 🙏
Yuceroglu Tazegebe1 bu arada biz de özelde Yatıyoruz ikinci kereye artık zorluyor. Doktor kalım diyor kimse param var mı diye sormuyor🙄
Yuceroglu Dua35 Bende ikimciye yattım hastaneye doğru söylüyorsunuz. Benimki 1 haftadır kilo almamış. Ama sağlığı yerinde şükür 🙏🙏 Sağlıkla gelsinler de
Yuceroglu Tazegebe1 aynen geçen 2 bin ödedik biz nerdeyse doğum parası. Ya bebeğim sağlıklı olsun sıkıntı değil de elde olmayını veriyoruz
Kevserrrr1 Yuceroglu benim bebeğimin de karın bölgesi geriden geliyor 33+2 olması gerekirken 31+6 moralim çok bozuk kilosu da 2055 az dedi 2300 felan olması gerekiyordu dedi. İçim dışım kaşar, muz oldu. Kan sulandırıcı ya başladı bugün
Yuceroglu Kevserrrr1 bende öyleyim her şeyi yedim. Önemli olan sağlığı ayrıca kilosuna çok takılma. Ben de takıldıö da önemli olan sağlığı 🙏
Basak26 Aysunduruu 34 haftalıkken kaç kiloydu acava gelişim geriliği kiloyla mı alakalı yoksa 2 haftada az almış diye mi dedi. Benim 34+1 de 2300 dü 36 haftaya göre kilonuz iyi değil mi