MltmTan Ücretli öğretmenlik yapıyorum 2 temmuzda okul kapanacak ve ben 31+6 oluyorum. Doktorum 1 yada 2 temmuzda gel raporunu vereyim dedi. Bu durum sigorta da sıkıntı oluşturur mu? 32+0 cumartesiye denk geliyor 3 temmuz okul çıkış yapmadan vermem gerekiyor
mavi_kelebek467 MltmTan okul kapandığı için rapor alsanız da ücretini alabiliyor musunuz? 🤔 Benim 32. haftam ağustosa denk geliyor. 😪
Gmzclb MltmTan raporunuzu aldığınız günde dahil öncesindeki bir yıl için 90 gün sigortanız yattıysa alırsınız doğum tarihi değil çalışamaz raporu aldığınız güne kadar sigortalı olmalısınız
Asilikra MltmTan hıcbır sekılde raporu alıp versenız bıle mıllı egıtım tarafından dırek cıkıs yapıldıgı ıcın raporunuz ıptal oluyo malesef alamıyorsunuz
Derensmom Ücretli öğretmenlikte doğum izni yok diye biliyorum raporu aldığınız zaman işi bırakmış sayılıyorsunuz
MltmTan Derensmom var doğum izni ve ücreti😀 ilk doğumumda almiştim ikinci bu sadece o 1 güne takıldım
Asilikra MltmTan benımde ılk hamılelıgım de 32 haftada raporumu calısabılır alıp okula verdım 38 de okul kapanmıstı raporum ıcerde oldugu halde okul bıttıgı. Gun cıkısım verıldı ve paramı alamıstım sız nasıl aldınız anlamadım hem sgk ıle konustum hem okulla boyle bır olanak yoktu raporluyken cıkıs verıldıgı ıcın
shinemuu MltmTan Okul olduğu dönem rapor alınsa ücret ödenir de. Yaz tatiline denk gelen dönemde ders yokken nasıl ücret ödeniyor? İlk defa duyuyorum.
mavi_kelebek467 Benim 32. haftam ağustosa denk geliyor acaba o tarihe kadar çıkışımı yapmama durumu olur mu ki? Hiç sanmıyorum ama umut dünyası. 😪
mavi_kelebek467 birkedilianne ya ciddi misiniz? 😍😍😍 İnşallah bana da yardımcı olurlar. 4 yıldır aynı okuldayım müdürümüz de bizim branştan hem de komşumuz. Bunu öğrendiğim çok iyi oldu, teşekkürler. 🤗🥰🌼
MltmTan Asilikra raporluyken çıkış verilmicek işte. Milli eğitim ve okul idaresinin insiyatifine bağlı. Bizi raporlu gösteriyolar ama yerimize öğretmen aliyolar maaş ödemiyolar sigortada ödemiyolar sıfırlaniyor sigorta doğumdan sonra belge götürüp öncesi ve sonrasi ücret aliniyo. Ben dahil bir çok arkadaşim da yararlandi
MltmTan Asilikra 32 de çalişabiilir alıp 37 de çalişamaz almalıydınız hocam. Okul idaresi de bunu milli eğitime bildirip raporu onaylatmali çıkışınızı vermemeliydi.