ElifAtas29 Merhaba anneler deterjan ve yumuşatıcı unibaby nin aldım yıkadım da, pişik kremi sudocrem aldım fakat şampuan, vücut yağı hakkında önerilerinizi bekliyorum
gulin-35 ElifAtas29 mustela aldım bende pısık kremı de sampuanda detarjan unı baby begendınmı bana cok agır geldı kokusu
senell ElifAtas29 Şampuanda ebebek’in baby&me yenidoğan’ını aldım. Mustela kadar temiz içerikli. Vücut yağı yenidoğanların gözeneklerini tıkadığı için vücut losyonu aldım. Ecowell markasınınkini tercih ettim. O da temiz içerikli.
canserko sdocrem cok yogun yedirmesi zor oluyor vs dediklerinden onu almaktan vazgecmiştim yoksa gayet güzel bir kremmis. krem dahil gerisini mustela set olarak aldım Momy11
SemihaKurt Bende mustela almayı düşünüyorum. Ama deterjanda kararsız kaldım alıp denediğiniz yada iyi olduğunu bildiğiniz marka var mı?
canserko SemihaKurt ben e bebekin deterjanını aldım cok hafif cok güzel . Tüm kıyafetlerimizi de yıkadık onunla . HFif bir kokusu var olması gerektiği gibi. Camasırlarda gayet yumuşacık cıktı bir problem yasamadık yumuşatıcı kullanmamayı tercih ettim
almilaumay12 ElifAtas29 Şampuan sebamed ve mustela, vücut kremi bioderma, pisik kremi bepantol ve sudocream.
Selmaolmz ElifAtas29 Canım şampuan mustela dan şaşma derim bir de bebek yağı gozeneklerini tıkıyormuş en iyisi nemlendirici kullanmak ☘