Mardin Mrb hanımlar 31+4 haftalıkken rutin kontrole gittim doktorum bebek 2 hafta ilerde dedi boyu 44 cm kilosu 1950 Gr mis yani bu durumda ben 2 hafta erken mi doğum yapicam bilgisi olan aydınlatabilir mi beni
Burcuckmk Mardin hayir canim bebek ne zman gelmek isterse emin ol o zman geliyor benimde hep 2 hafta onde gidiyordu sonra son ayima girince 10 güne düştü en son 37 de haftasina uyumluydu suan 38+3 teyim ne sancim var ne bisey bekliyorum
Mardin Burcuckmk inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Bende çalışmayı yeni bıraktım hiçbir hazirligim yok endişelendim biraz hicbisey yetismiycek diye
Burcuckmk Mardin yetişir allahin izniyle ben 34 gibi canta işini bitirdim gecen haftada temizlik yapıp evi duzenledim beşiğini felan kurdum simdi gelmesini bekliyorum
Burcuckmk Mardin oncelikle alışverişini tamamla yikanacak herseyi yıka kurut ve sonra ütüle dolabina yerleştir eksigin var mi bak sonra kendine ve bebeğine canta hazirla bi kosede dursun En son genel bir ev temizliği yap ve bebisini bekle 😇