Yenianneadayii Merhaba kızlar 14+3 doktora gitsem cinsiyet görünür mü acaba yoksa biraz daha mı beklemeliyim
Asyaayaz1 14+1 bacak arası net gözüktüğü için kızımız olucağını o zaman öğrenmiştik 30 haftalığız şuan gitmeden önce vişne suyu için ve çikolatalı kek tüketin 🌸
BeyRah Yenianneadayii yaaaaaa 😱 neler duydun bende merak ettim şimdi 😂 vişne suyu çikolatalı kek başkaaaaa 😍 ay keşke vesile olsa da bir an önce öğrensek 😍 bende doktora giderken yapayım bari 😁
123456678 Yenianneadayii çikolata ye gitmeden hareketlensin bebeğin görünür canım bende öyle öğrendim 🥰
Hatice1803 123456678 ya midem bulana bulana üç çikolata yedim bebek arkasını dönmüş bacaklarınıda karnına cekmiş hareketsiz duruyordu 😂
bitanembugram Yenianneadayii Doktor 16.17. haftadan önce kesin konuşamam sadece yüzdelik dilim söylerim demişti ama bebeğin pozisyonu uygun olduğu için kesin ve net konuşuyorum dedi 17. Hafta da yine aynısını söyledi yanılma payım yok kesin artık dedi
123456678 Yenianneadayii evet hastane bana yakın yürüyerek gittim kendini gösterdi hareketli oluyorlar 🥰
bitanembugram Memmedovaa1 13. Hafta da söyledi kesin ve net erkek dedi 17. Hafta da gidince yanilmamisim kesin ve net erkek dedi tekrar