Dilek2356 depsizoo d Ebrumihrimah benim de son 24 gün ara ara yokluyor sanki ama doğum şeklim daha belli değil hayrlisi neyse o olsun bakalm sabırsızlıkla bekliyrm🙈
Emine_ali Asya61 öyle birsey demedi doktor üstelik çatı muayenesinde olmadım bu hafta çarşamba randevum var belki netleşir inş gerek olmadan sancı ile du gıbı gelir oğlum 🤲🏻
Dilek2356 yagmurbalci 36 hafta 4 um bende canım ama hala belli değil benimki seninki ne zaman neye göre belli oldu
_merveksk 37+2 deyiz🙈 Bebiş doğum pozisyonuna geldi normal doğum yapadabilirdim ama saglik sorunlarindan dolayi sezeryan olucam 2 hafta sonra ❤😋
1Anneee 36.haftadayız daha var ama göbeğim baya aşağı indi sanırım erken gelecek yine de bilemiyorum 😒🤐
ilkbahar1 Dilek2356 normal doğum için çatın musait dedi doktorum artık paşamız nezaman gelirse🤷🏻♀️ Son 7 kaldı benim ama ne gelen var ne giden😂 karnım top gibi havada nasıl sancımı getiririm bilmiyorum🤣
yesilkahve Dilek2356 36+5 teyiz şuan normal doğum görünüyor ama cuma günü çatı muayenesi yapılacak ondan sonra kesin belli olur nasıl olacağı 🙈 inşallah hemencecik doğar 💜
Dilek2356 yesilkahve benimde cuma günü kontrolüm var benimde o zmn belli olcak inşallah hakkımızda hayrlsii aynı zamanlarda dogumumuz olcak sanırım tecrübelerini benimle paylaş mutlaka ☺️
Sbhtzmn Dilek2356 34 teyiz insallah normal olur Son kontrolde rahim uzunlugum cok kısalmıştı heralde erkenci benimki zaten 24 ten beri erken dogum riskim var cok sukur bu zamanları görduk
yesilkahve Dilek2356 tabiki 😍😍 siz de benimle paylaşın 💜 doktorunuz doğum için önerilerde bulundu mu size? Bana perine masajı, sık ilişki, ahududu yaprağı çayı, meme ucu masajı, squat, bol yürüyüş ve ılık duş önerdi