Hafizeplt 071321 Zahide hoca çok iyi ilk muayeneye özel kliniğine gittim ama çok yıldızımız tutmadı 😅 İlknur selvi hocaya gidiyorum gayet memnunum bi sıkıntım olunca mesaj atıyorum dönüş sağlıyor 😊 bi de bana benziyo 😂😂
sezgiii geyiksaniye haklısınız o konuda çok sık takip etmek gerekiyor olmadık zamanlarda bi bakıyosun randevu açılmış oluyo. Ama sabah 7.30 civarı hastanede olursanız ordan da giriş veriliyor diye biliyorum tabiki randevulu gibi rahat olmaz ama yine de denenebilir☺️
hepoyleolurzaten Inci3434 ben Çiğdem hocama gidiyorum, aslında şöyle ki ilk Çiğdem hocayı görmüştüm sosyal medyada, hatta ortada henüz bebis bile yokken eşime bebis olursa bu doktora gidelim demiştim 😊
ogretmen_anneee a-melis merhaba 😌 Hacettepe sezeryan özel doktorları 700 TL imiş oda ücretleri de ayrı
Elifggnc SaniyeGoseli dün medical parkla iletişim haline gectim 8200 dedi ben şaşırdım koru ile aynı olduğuna ☺️ Koru 9 civarı diyen var 5 diyen var burada
SaniyeGoseli Elifggnc evet lokman hekim yakınsa size bir bakın derim 7500 TL doğum paketi ücreti bizimki 5000bine gelmişti eşimin işinden vs dolayı
llFatma SaniyeGoseli Orada bize doğum paketi 6000 tl dendi. Orayı pek önermiyorlar yaw başka yerleri de araştırıyorum neresi kafama yatarsa.
Hafizeplt 071321 Çukurambar koru da 😅 aslında uzmanlık alanı tüb bebek ama kendime çok yakın hissettim ben
1prens_1prenses Etlik Zübeyde hanım giriyorum ilk dogumumda orda bundada oraya gidiyorum çok memnunum herşeyiyle çok güzel ilgileniyor doktorlar ebeler doğumhane deki doktorlar falan