Elifggnc Kızlar merhaba, 6+5 im 🍓 Sizler Ankarada hangi hastaneye gidiyorsunuz merak ediyorum suan arastırma sürecindeyim ☺️
sezgiii Elifggnc biz devlet ve özel iki hastaneye birlikte gidiyorduk. (Etlik Zübeyde hanım ve Özel Ortadoğu)Daha sonra özel hastaneyi bıraktık çünkü doğum anında riskli bi durum olmasında en yakın devlet hastanesine sevk ediyorlarmış😔Ortadoğu’yu bıraktıktan sonra şehir hastanesine gidiyorum ve oldukça memnunum inş doğumu da orda yapıcaz
geyiksaniye Elifggnc mamaksu tip merkezine sevgi türe mekik hocaya gidiyorum çok ilgi ve alakalı ama tıp merkezi olduğu için ileri teknoloji yok o yüzden belki değiştirir im ama mükemmel bir doktor
geyiksaniye sezgiii ben de şehir hastanesine gitmek istiyorum ama pek emin olamiyorum asistan doktorlar bakıyor diye. Peki hangi doktoru onerirsiniz
Anneyizbiz sezgiii bende oradabyaptımdün sonuna kadar normalci burası 33 haftada 10 cm açıklık ile doğurdum
sezgiii geyiksaniye kesinlikle de doktor tercihiniz Necati Hançerlioğulları olsun😎o kadar naif ve iyi bir hoca ki sen sormadan her şeyi anlatıyor içini rahatlatıyor🤩bebişin fotoğrafını verir videosunu çektirir çok rahat hissedersin kendini🙏
geyiksaniye sezgiii şehir hastanesinin tek sıkıntısı randevu bulamamak 15 günlük baktım söylediğiniz doktor için bulamadım😥
Buse_00 Mugett benimde dogumum orda olucak… temiz mi nasil… bebek ilk dogunca hastaneye ait beyaz tulumu mu giydiriyor yoksa bizden kiyafet istiyorlar mi
honeyland a-melis 11 haftalıktan sonra almıyor Hacettepe ben oraya gidiyorum 9 haftalıkken gitmiştim ilk hemşire söylemişti bana da
maviscik77 Elifggnc Elif terziye gidiyorum , doktorum iyi de yoğun olduğu için ilgisizler , başından beri gidiyorum artık sonuna geldim , Allah tekrarını nasip ederse gitmem bidaha 😂
Elifggnc maviscik77 Elif terzi yi biliyorum duymuştum ama ona gitmeyi istemedim hiç ☺️ Siz doğum paketi aldınızmı fiyatı ne acaba
Havvacennet Elifggnc Ankara şehir Hastanesi’ne gidiyorum 3 tane arkadaşım pandemi sürecinde orada doğum yaptı çok memnun kaldılar
SaniyeGoseli Elifggnc Liv Hospital Ankara doğum Paketi 10500 TL 12+1 günlük hamileyim doğum paketi araştırırken almıştım fiyatı Özel Koru 8250 nakit 8500 taksitli fiyatı Medicana Ank profosör doktor 8900 10900 doçent doktor hastaneleri arayın onlar size doğum paketi hakkında geri dönüş yapıyorlar 🙏