Mervekadiruraz Benimde son 8.ama aşağı tarafımda çok ağrı sancı var belim ağrıyor ve hemoroid problemi yaşıyorum 🤦🏻♀️
ogrencianne35 Mervekadiruraz bende de o ağrı var vajina da dimi sağa sola dönerken hissediyorum ağrıyı. yürüyüşe çıkıyorum baskıyı hissediyorum kuyruk sokumu ve bel ağrısı felaket. cumartesi akşamı biraz çiğdem ve kabak çekirdeği yedim ödem yaptı ayaklarım nasıl ağrıyor anlatamam şişti zaten
Emreseyma58 Benimde son 14 sancı batma yanma aşağı felaket baskı var 2 haftadır bekliyoruz gelen giden yok bakalım hayırlısı 😊
ogrencianne35 Emreseyma58 gelmeyecek sanırım bizim kız 😂 benimde agrilarim oluyor da hala gelmeye niyeti yok gibi
Mervekadiruraz ogrencianne35 Evet vajinada acı hissediyorum ara ara bel ağrısı dediğiniz gibi felaket bi de akıntınız geliyormu çok koyu jöle kıvamında akıntı geliyor
ogrencianne35 Nehirimmm06 ya valla son günler geçmez diyorlardı çok doğruymuş 😂 bana dua et inşallah rahat bir doğum olur 🙏❤
Nehirimmm06 ogrencianne35 inşallah dağ Salim kurtulursun ben de haftaya pazertesi gidicem bebek tersti bakalım düzelmiş mi
ogrencianne35 Mervekadiruraz artık bıktım yani çok afedersiniz ne günlük ped ne iç çamaşırı dayanmıyor kokuyor bi de yada ben mi rahatsız oluyorum anlamadım son günler de iyice arttı akıntı 2 gündür ayaklarım da çok ağrıyor yere basınca şişti zaten yazmıştım yukarda da size