selenoztrk Kizlar son adet gunum 28 nisan di … hala bir tik yok sadece kasiklarim da bazen batmalar var gogus agrim falan birsey yok… gecen gun test yaptim negatif cikti
dakpinar- selenoztrk canım daha burda az önce okudum, bir arkadaş yazmış son 26 martta adet olmuş nisanda olmamış mesela sonda 20 mayısta ogrenmıs hamile olduğunu, geç yumurtlamaymış. Sen yine de dikkat et olur mu , adetin kaç gün gectı
Burcu4135 selenoztrk kan tahlili yaptırın. İdrar tahlillerinde bazen yanılma oluyor eger idrar tahlili yaptıysanız. Hamileyseniz kan da cıkar zaten
Burcu4135 selenoztrk hamilelik öncesinde bende gidiyordum hamile kaldıktan sonra gitmedim riskli diye biliyorum. Zaten hic bie yer hamile oldugunuzu bilirse yapmaz. Bence birazcık sabredin.
dakpinar- selenoztrk ben 3. Gün gecikince kan verdim pozitifti kuzum bence git kan ver 😍 direkt çıkar ♥️
FatmaErdur Benim gecikmemin 9. Günü ama hala olmadım 3 gün önce kan verdim negatif çıktı bende burda okudum bir arkadaşın son regl tarihi 30 Mart ama yeni öğrenmiş hamile olduğunu 5 haftalıkmış geç döllenme olmuş inşallah bizim de öyledir
LawyerEce selenoztrk Bebekte geç döllenme olabilir. İdrar testleri bâzenleri yanlış sonuç veriyor. Tek yolu kan tahlili vermek bebek varsa tahlilde belli olur. Korkulacak birşey yook. 😌
FatmaErdur selenoztrk bi kaç gündür bel ağrısı vardı ama bugün şiddeti arttı ve bugün baş dönmesi ve mide bulantısı başladı mide bulantısından hala kahvaltı yapamadım bi de benim regl günlerimde hiç ağrım olmaz