Mrvweeeeee Melihanyaln ben ilk kizimda hic gostermedi 16 haftaliga kdar bi kiz dedi bi erkek dedi sonunda kizda karar kildik 😃 insallah srninde grunur bidakine kiz gbi geldi bana ama ne istyosan o olsun🥰
Melihanyaln Mrvweeeeee Rabbim hayırlısını nasip etsin, ama iki tane oğlum var gönlüm kızdan yana , hayırlısı herşeyin çok teşekkür ederim😊😍🙏
Burcu4135 Muciiizemm seninkinde erkek rahatlıgı var 😁 kimi görsem böyle sırt üstü yatan erkek cıkıyor kızlar hep yüzüstü. Tabiki benimki varsayım.
Burcu4135 Muciiizemm seninkinde erkek rahatlıgı var 😁 kimi görsem böyle sırt üstü yatan erkek cıkıyor kızlar hep yüzüstü. Tabiki benimki varsayım.
Muciiizemm Burcu4135 😂😂 Bende hep erkek hissettim ama doktor %80 kız dedi haftaya gidicem inşallah 16 haftam oluyor
Melihanyaln Muciiizemm Banada erkek gibi geldi direk erkek dedim kendi kendime , Tabi Rabbim bilir genede hayırlısı neyse o olsun🙏😍😊
Darkess https://www.resimyukle.org/i/KqZ1i bana da bakarmisiniz? doktor 16dan once soylemiyor. merak ediyorum cok
Muciiizemm Darkess aynn benim doktor da 16 dan önce söylemem dedi tahmin ediyorum dedi ama yanlış olabilir de dedi 😀