Tuba0307 Merhaba kızlar. Ben anne yanı olarak park yatak aldım yoyko, bebek odası için 90.190 montesori aldım sizce bunların içine hangi yataklardan almalıyım pek bi fikrim yok bu konuda?
Writebirds Tuba0307 bende yoyko park yatak aldığım onun içine yataş twiny yatağı aldım çok güzel oldu ve çok rahatmış hatta dün yatağın kılıfını yıkadım, bugünde park yatağı sirkeli su ile silip yerleştiricem artık
Hafizeplt Tuba0307 baby&plus pamuk yatak aldım ben park yatapın içine e bebekten.. tavsiye eden çalışan hamileydi kendi bebeğine de bundan almış ona güvendim🥰
polyanne Tuba0307 montessori yatağı nerden aldınız acaba ve fiyatı neydi bende arayıştayım yavrulu istiyorum bir de
Tuba0307 Writebirds kayınvalidem prk yatagın içine istersen yün yatak yaptırayım dedi ama ben emin olamadim 😊
Writebirds Tuba0307 yün yatak bebekler için iyi değil annem yapıcak tı yaptırmadım araştırdım bebekler için hayvansal ürünler zararlıymış o yüzden bende yaptırmadım
imgeeftelya İşbir yatak aldım bende montesöri için beşikte de kendi yatağı vardı markasını bilmiyorum ama güzeldi
Tuba0307 polyanne polyanne yavrulu da vardı ama ben tek aldım. Trendyol dan aldm. Keep armor satıcısı ilk cıkan yatak. Görseldekiyle birebir aynı dün kurduk hatta baya begendim memnun kaldım