Hatice-93 Kızlar şeker yükleme testi yaptıranlar varmi kaçıncı haftaya kadar yapılıyor şuan 25+3 deyim
Hatice-93 Elifdikel bana doktorum birsey demedi sağlık ocağı mutlaka yaptır dedi ama yaptırsam mi yaptirmasam bir sıkıntı oluyor mu acaba karar veremedim
Suleasyaa 24 te aclik tokluk kan şekerime bakmıştı doktor.O zaman bebeğim haftası ile uyumlu idi. 27+6 da tekrar kontrol gittiğim de bebeğin 2 hafta önden gittiğini söyledi. 75 gr seker yüklemesi yaptır getir 32.haftan da.Yani onun bir suresi yok sanırım. İstenilen zaman yaptırılabiliyor anladığım kadariyka
Masal53 Hilall0772 bişey varsa önlem alınıyor bi bardak şekerli sudan ne zarar çıkar ki yaptırmak daha iyi aklında şüphe kuşku olmaz
Hatice-93 Hilall0772 yok zorunlu değil tabiki ama yapılmasını öneriyor doktorlar yaptırmayınca ne oluyor tam bilmiyorum
VeraVrea Standardı 28. Hafta fakat yaptırmayabilirsin. Evde açlık tokluk ölçümü yaparak birkaç gün boyu dktorla paylasmayı teklif et
Hatice-93 VeraVrea sağlık ocağı açlık ve tokluk şekerine bakıyormus sadece onu yaptırsam yeterli olur mu sizce
Hatice-93 Masal53 bende yaptırmak istiyorum ama 28 hafta sonmus ve hastanede randevu yok sağlık ocağında açlık ve tokluk şekerime baktırsam yeterli olur mu acaba
Nurayademir Hatice-93 durumunuza doktorunuzun kontrolüne bağlı bir şey bence yapdırılmalı ama ne olur ne olmaz tedbır
Elifdikel Hatice-93 İlk. Gebeligimde yaptırdım bunda da yaptırcam bunda doktorlarin büyük çoğunluğu yapılması gerektiği taraftarı
Hatice-93 Masal53 normalde özele gidiyorum aslında birdaha ek para vermim diye devlete baktım ama randevular dolu açlık ve tokluk şekerime bakacak sağlık ocağı onlar bir sıkıntı varsa yönlendirir dimi
Nimet_Gamze34 Ben yaptırdım. 50 mg yaptıldı önce. Açlık normal tokluk yüksek çıktı. 100 mg istedi doktorum. Onda da açlık normal. 1.2 saat yüksek çıktı. Dahiliyeye yönlendirdi. Gittim 1 hafta diyet yaptım maşesef bu seferde açlıklarım yüksek çıktı. İnsüline başladım. 8 ünite her akşam vuruyorum. Allah tan dozu az. En düşük bu dedi.
DiDoCe Hatice-93 25+5 te yaptırdım 24 ile 28 arasi yapılıyor eğer şekeriniz varsa ve buna karşın bir önlem alınmazsa birçok olumsuz sonuç doğurabiliyo ( erken doğum, ölü doğum, bebekte diyabet, su fazlalığı gibi gibi ) bu yüzden yapılmasını tavsiye ederim
Hatice-93 DiDoCe baya kötü sonuçları varmış Allah korusun 😔 haklısınız ozaman sağlık ocağı açlık ve tokluk şekerine bakım demişti baksın uygun görürse yaptırım dimi