Sermec27 Arifcaninannesi 35+4 olduk 19 haziranda sezeryan olacak inşallah son 18 doğacağı günü saymazsak 🥰
Merve9695 Mnssss merhaba canım Züleyha hanım ne dedi ne yaptı bugün acaba cuma benimde randevum merak ettim 😊
fatmamusa-28 Arifcaninannesi 38 olduk bugün henüz kanala inmedi bebeğim 41 e kadar beklicez eğer gelmezse suni sancı vericez dedi doktor Allah hepimizi sağ Salim kurtarsın
Girlsmomm fatmamusa-28 başı aşağıdaysa yürüyün aşağı inecektir benim de 38 haftalık olduk haftaya Pazartesi sezeryan günüm önce gelirse normal olacak
Alle_ Arifcaninannesi ay ben 21 haziranda insallah 35+3 ikinci bebişim geliyo hayırlısıyla saglıkla kavusalım insallah😍😍
kadriye25 Arifcaninannesi bizde 37+1 olduk şuanda bakalım gecen haftadan beri 1 hafta geriden geliyor babasının doğum gününe kadar bekleyecek galiba 😂😂 20 haziran gibi gözüküyor şuanda 🧿🧿🧿🧿
Thutik Arifcaninannesi bizimde 35+1 sezaryen olmak zorunda olacak o yüzden 21 hazirana aldık tarihi. Gün sayısı azaldıkça sabırsızlıkta artıyor, bir an önce geçse de bıdıkları sevsek keşke 🍀
Linam6868 Arifcaninannesi sonra da temmuz annelerin de 🤗 insaAllah saglikla alalım kucağımıza 🙂 ben temmuz analarındanım
Writebirds 37+1 olduk çok şükür başı aşağı bayağı inmiş bakalım adet ağrısı gibi ağrılarım vs var bakalım ne zaman gerçek sancılar geçeceğiz ama ben hissediyorum geliyor gibi bakıyorum bakalım 🤣