Zeynep_18 Normalde kıpır kıpır olan oğluşum 2 gündür çok az hareket ediyor ya sertleşiyor yada bir iki hareket edip duruyor, yeri daraldığı içinmi acaba panik olmak istemiyorum, ama korkuyorum da😬
Melekalkan06 Zeynep_18 her hareket azlığında doktora giderdim hepte normal çıkardı ikinci gebeliğim olduğu halde evham yapıyoruz sanırım ama bi doktora git icin rahatlar en azından zarar gelmez akşama doğru acile giderdim hep hissetmiyorum diye 😂 36 hafta olduk bakalım
Zeynep_18 Masal53 ediyor ama fazla değil bugün sabahtan beri sadece bir kere hıçkırdı başkada bi hareket yok😬
Masal53 Zeynep_18 kız sürekli hareket edebilir mi küçük o yoruluyor 🤭🤭🤭 gün içinde hiç hareket etmezse o zaman gidersin doktora
Masal53 Zeynep_18 bende senin gibiydim emin ol ama insan bi günden sonra ne normal ne normal değil anlayabiliyo
Nonik Ben de 34 haftalığım bugün benimki de çok sakin, hurma yedim ufak bir kıpırdadı, hıçkırdı o kadar. Sanırım iyice büyüdü efendi oldu bizimkiler :))
Nonik Sabahları kuş gibiyim ama geceleri çok ağırlaşıyorum, çok kötü hissediyorum. Sizde de var mı benzer şikayetler 😑