88228822 36 haftalık gebeyim, karnım oldukça büyüdü. Artık doğumu bekliyorum. Çalışıyordum izne ayrıldım zorlandığım için. Bebişim erkek, sabırsızlıkla bekliyorum. Doktor Haziran sonu gibi doğum diyor. Bakalım ne zaman gelecek paşamız 🤰 Sizde durumlar nasıl?
Arifcaninannesi 88228822 bizimde ikinci oglumuz geliyor 35+0 olduk haziran 21 olarak gun aldik bu hafta memleketr gidecegiz dogum orda olacak 16 aylik oglum va rdun gecedendir ayaklarim bir anda sisti ama tansitonum dusuk cikti durduk yere. Odem toplamaya basladim ki ilk ogkumda olmadi simdide hic yoktu dun gece bir anda oldu
24derya_11 88228822 35+5 günlüğüz dr 15 haziran dan itibaren hazır ol dedi artık gelmesini istiyorum merak ediyorum oğluşumu
Melekalkan06 88228822 36 haftalık olduk ama ilk döneme döndüm mide bulantılarım fazlasıyla olmaya başladı son 2 haftamız kaldı ilkim sezeryan ikincide sezeryan 38 haftamda doğuma girecem bakalım Allah hepimize kolaylık versin 🙏
Gulten27 88228822 son yedi günüm ama çok zor geciyo günler sağ salim bir an önce kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim
Mumin Arifcaninannesi bizde 20 yada 21 ins 🙏aynı gün olucak sanırım benim hiç proglemim yok çok şükür ama banada ateş basıyor anlamadm giti 😁
momsboys 88228822 benimde 2. oglum olacak nasipse 36+2 yim ortalama 26 haziran gözüküyor dogum tarihi. yarın kontrole gideceğim bakalım neler diyecekler bebek kaç kilo olmus vs merak ediyorum en son 33. haftamda gitmiştim. karnım cok sık sertlesiyor burnum tıkanıyor ve uyku reflü sorunları var 36 dan sonra ne sıklıkla cagırıyorlar acaba muayeneye
CeydaCavus 88228822 Merhaba hayırlı günleriniz olur inşallah Happy mom’un güzel anneleri👋 ☺️☀️ Ben de yarın 39 hafta olucam inşallah 🙏 8 Haziranda doğum dendi tabi önce mi olur sonra mı oğlumun keyfine bağlı durum 👼🏻😻Ama ben her gün doğum yapıcak gibi heyecanlıyım hamile kaldığından beri hiç anlamıyordum zaten yeni evliyim ama şuan yeni idrak ediyorum 💙
Nazli_01 88228822 vallahı 36. Haftaya gırdık ama ıyıce agırlastık tuvalete gitmek bile Cıle gıbı gelıyor. Hareket azılıligimiz vardı cok sukur oda duzeldı. Sadece odemim oluyor fazlaca oda normal dıyorlar sancılar desen ara ara sureklı yokluyor yınede cok sukur
yesilkahve 88228822 36+5 teyiz, her şeyimiz hazır oğluşu bekliyoruz biz de 💜 son günlerine kadar beklemek istemiyorum haziranın ilk iki haftası doğsa bari çünkü artık çok yoruldum. Ağrılarım da çok fazla artık bitsin bu hamilelik 🤦🏻♀️
merviskoooo 36+3 olduk gününü tamamlarsa 25 haziran gözüküyor doğum ama içimdem bi ses o zamam kalmaz diyor, hayırlısı artık nasıl ne zaman gelmek isterse miniğim. Ben de çok ağırlaştım yüzüm burnum elim ayağım hep ödem oldu şiştim. Doktorum normal doğum istiyorsan sabah akşam en az yarın saat yürüceksin dedi ama hiç derman yok ki bacaklarımda az bi ayakta durumda ayaklarım feryat ediyor keşke daha önce yürüseydim biraz tembel bi hamilelik yaşadım son zamanlar geldi yine yatıyorum geceleri uyuyamıyorum dön dön sabahı ediyorum bi de dönebilsem karnımda kocaman bi karpuz var sanki hem kavuşmayı iple çekiyorum hem de yetersizlik hissi var hazır değilim gibi geliyor böyle işte siz neler yapıyorsunuz perine masajına falan başladınız mı