Aysun2834 Edanur54 Allah nasip ederse 12Ekim 😍😍 gündüz iş akşam kızımın doğum hediyeliklerinin hazırlıkları derken günü tamamlıyorum 😍😍kızımın her hazırlığını kendim yapıyorum 👼🏻👼🏻
Juniormum Bizde bugün detaylıya girdik yüzünü göstermedi meleğim kasım 1 son gün görünüyor sağlıkla gelsin hepsi inşallah💖👑
Nily 15 ekim insallah kismet olursa🙂 zaman yavasladi gercekten Hepimiz insallah hayirli ugurlu kavuusruz yavrularimiza Allahin izni ile😍😍
Meralecrin gizemdd1 bende ayni senin gibiyim aynı hafta 12 kilo tek avantajım hamilelikten önce12 kilo vermiş olmam
gizemdd1 Meralecrin umuyorum bi kolaylık yaşarız daha bu karnımız ne ki doğuma kadar büyüyeni düşünemiyorum bile . İnan yatakta dönerken zorluk çekiyorum 78 kiloyum vucut birden şişti . Arkadaşım Allah yardımcımız olsun
Sevimvrs Meralecrin 4.5 veya 5 haftalık iken ultrasyonda görülür gebelik, belli ki henüz çok yenisiniz bu yüzden ultrasyonla bakılmamıştır…
Rumeysaylz Minikanne06 Benimde aynı o zamanlara denk gelecek hayırlısıyla 😊 ama çok sıcak çok zorlanıyorum bendeee
Minikanne06 Rumeysaylz zor valla canım ya Allah hepimize dayanma gücü versin zaman su gibi akıp geçsin inşaAllahh
Rumeysaylz deletedmom28 bilemiyorum canım ama doktoruma güveniyorum gebe kalmadan önce ve sonrasında folik asit kullandım 4. Aya kadar onu bıraktık şimdi omega 3 kullanıyorum. sağlık ocağı da veriyor ücretsiz şekilde bu arada