DuruMom sibelbulut muayene ücreti 200 tl o gün hem idrar hem kan testi yaptırdım toplam 50 tl verdim onlarında fiyatı gayet uygun geldi bana doğum ücretide 4400 tl
DuruMom Gaye4_ evett gerçekten çok iyi bir doktor ben başka hastaneye gidiyordum ama doktorumun benimle aynı haftada hamile olduğunu öğrenince doktor değişikliği yapmak zorunda kaldım ama iyiki de böyle bir olay olmuş ve ceren hanımla yollarımız kesişmiş
Gaye4_ DuruMom evet iyiki diyorum bende gece gündüz hemen iletişime geçebiliyoruz kafamın takıldığı her soruya anında cevap veriyo ilk öğrendiğimden bu yana hep ona gidiyorum bende
Gaye4_ DuruMom kuzum ben şimdi konuştum fiyatta değişiklik yapmışlar benim arkadaşım orda çalışıyo ama ona bu bilgi verilmemiş sen ne zaman konuştun doğum ücretini bana 4.400 demişlerdi aradım anlaşma yapmak için fiyat değişti dediler
DuruMom Gaye4_ en son 20 mayısta gitmiştim ve bu fiyatıda ozaman aldım. Zaten yeni zam gelmişti şimdi tekrar mı değişiklik oluyormuş yani😏
Gaye4_ DuruMom bende anlaşma yapıcam eşim aramış değişiklik oldu demiş arkadaşım sonra ben yazdım banada aynısını dedi kaç para değişti acaba
DuruMom Gaye4_ Gaye4_ merhaba ben dün kontrole gittim doğum ücreti hakkındada bilgi aldım 4400 tl doğum 250 tl covid testi 80 tlde anestezi için alıyorlarmış ama şimdiden anlaşma yapılmıyormuş doğum zamanı veriliyormuş ücret ve yeni zam geldiği için zam yapmıcaz dediler bilginiz olsun🙋🏼♀️
merwemerwe Archhmomm merhaba, bende düşünüyorum aslında volkan beyi. Fakat medical park dogum ücreti bu sene neredeyse 11 bin olacak. Biraz da onu düşünüyorum. Kendisiyle de tanıştım aslında ama 😁 yine de bilemiyorum.
Archhmomm merwemerwe hastanenin yan tarafında karantina sigorta var ikican sigortası yaptırabilirsiniz fiyatı ne kadar bilmiyorum ama tüm muayene dogum yatış vs ücretlerinizi karsılıyor 🙏🏻
Gaye4_ DuruMom teşekkür ederim bilgi verdiğin için kuzumm 🙏🏻❤️ben sordum kızlara ama bana hiç bişi demediler merak ediyorduk eşimle iyi oldu çok söylemen