Ruveydakocak Tecrübeli anneler uzun süre kullanabileceğimiz dışarıdan sık görünen ama kullanışlı olan bebek bakim cantasi tavsiyeleriniz neler
snglysl Ruveydakocak bende yoykonun bebek bakım çantasını aldım. Oldukça geniş ve içinden 3 adet farklı aparat çıktı. Alt değiştirme , termal çanta birde organizere benzer birşey var ufak şeylerin konulabileceği. 100 tl ye almıştım. İyi ki de almışım.
Ruveydakocak Denizyildizii bakiyorum aslında onlara fiyati önemli değil uzun süre kullanacağımız bir eşya olduğu için kullanışlı birde ben dis görünüşe çok önem veriyorum sık durması istiyorum yanımda öyle
snrdgan417 Ben smart bags in çantalarından aldım. Trendyoldan bakabilirsin hem çok gözlü hemde normal zamanda da kullanabileceğim bir çanta. Ayrıca gözleri de geniş Yagmur suyu geçirmiyor tavsiye ederim
Denizyildizii Ruveydakocak aynen bende şık çanta arıyorum. Böyle okul çantası gibi oluyor bazıları onlar sevmiyorum. https://ty.gl/efd1mqb Bunu beğendim
BusraUras Ruveydakocak marie claire nın yandan takmalı bebek bakım çantasını aldım çok memnunum. Çok güzel geldi iç hacmi çok iyi.