Ayskem En son bildiğim kadarıyla pandemiden dolayı doğum yapılmıyordu şuan süreç nasıl işliyor bilgisi olan annelerimiz paylaşabilir mi 😊🙏🏻
Huzurmelegim_28 Ayskem başakşehir çam sakurada doğum yapan arkadaşım var çok memnun kalmıştı bana çok uzak yakın olsa giderdimm
paradiseeeeee Ayskem bende Esenyurt dayım özel hastane 1 gece tutuyor normal dr olsa sezeryan da olsa devlet 8 saat tutuyor diye duydum ama doğruluk payı varmı bilenmiyorum üstte kalsın çıkar birileri inşallah
paradiseeeeee Ayskem bende Esenyurt dayım özel hastane 1 gece tutuyor normal dr olsa sezeryan da olsa devlet 8 saat tutuyor diye duydum ama doğruluk payı varmı bilenmiyorum üstte kalsın çıkar birileri inşallah
teachervera Ayskem Ne şikayetimiz olsa şehir hastanesine gidiyoruz ama sıkıntı çok. İlgi alaka 0. Oradan özele gidiyoruz mecburen
Ayskem Huzurmelegim_28 şuan özel bi hastaneye gidiyorum ama doktora bir türlü içim ısınmıyor doğum anında bi delilik yapıp yetişebilirsek çam sakuraya gideriz 😅
Huzurmelegim_28 Ayskem bende de aynı benim özeldeki doktorum başka hastaneye geçti diğer doktora gittim ama şimdiki doktora içim ısınmadı ne boy ne kilo söyledi kaynanamda öyle beğeniyorki doktoruu bende o yüzden devletede muayaneye gidiyorum işte
Ayskem paradiseeeeee ben bi ara devlet hastanesine sordum araştırma olmayan doğum yok sadece muayene var demişlerdi şuan da da öyle mi onu merak ediyorum
Ayskem Huzurmelegim_28 yani orası da doğru bide şimdi aklıma geld 32. Haftamda doktorum rapor vericek iş yeri için 2. raporu da doğumdan sonra alıyormuşuz acaba doktor farklı olduğunda sorun teşkil eder mi
Huzurmelegim_28 Ayskem yok etmez ilk başta gittiğin doktor veriyor doğum da nereye gittiysen ordan alıyorsunn sorun olmuyor