Ebusss1 Kızlar 18 haftalık hamileyim banyo yapmak için banyoya girdigimde bacak aramda çok hafif sızıntı şeklnde sarı renkli akıntı geldi mantarım enfeksiyonum falan var o mudur acaba yoksa amniyon sıvıso falan olabilirmi
Bekleyistebiranne Ebusss1 İdrar kaçırmış da olabilirsiniz ben normalde aşırı tuvaletimi tutan bir insanım ama 19 haftadan sonra zor tutmaya başladım doktorlar bir sıkıntı olursa kanama olur diyorlar endişelenmeyin bir daha olursa tutmaya çalışın eğer tutabiliyorsaniz idrar kaciriyorsunuzdur ☺️
Smanrsmsk61 Ebusss1 banada 16. Haftamda olmuştu yeşilimsi bi akıntı mantarın daha fazla ilerlemesini beklemeden doktora git birde bol bol yoğurt ye ♥️
leyla0821 Ebusss1 bence akımtıda olabilir. su gelse anlarsınız diyor doktorlar sızıntı şeklinde gelmeye devam edermiş su kesilmezmiş
Alice26 leyla0821 Ebusss1 bence kesinlikle doktora gitmelisin doktor su mu akintimi bir testle bakıyor bnde o seklde geldi idrar zannetmstm meğer suyummus
leyla0821 Smanrsmsk61 bende birşey sorucam kızlar, mantar nasıl anlaşılır? benimde akıntım var hamileliğin en başından beri .
Smanrsmsk61 leyla0821 kaşıntı kızarıklık ve şişlik vardı bende kimisinde akıntı kokuluda olabiliyor ama bende olmamıştı yeşilimsiydi ve lor peynirine benziyodu yapısı