Selinozsoy Beyza070707 benimde son 12 gün bakalım erken mi gelecek tam gününü dolduracak mı 😁 artık gelsin istiyorum 🤲
ilkbahar1 Beyza070707 benimde son 7 gün normal doğum olacak inşallah artık paşamız nezaman gelirse🤷🏻♀️ Sancımı nasıl getirebilirim diye araştırma yapıyorum artık😂
Beyza070707 ib_21 benim oğlum 3020 gram olmuş 37. Haftaya girdik ben kendim kiloluyum malesef doktorum o yüzden dikkat etmemi istedi benide 1 haftadır bacak krampları çok zorluyor magnezyum bi işe yaramıyor şu son 12 gün de geçsin istiyorum 😓
ib_21 Beyza070707 umarım sınırları zorlamadan alırız kucağımıza🥲 ben de biraz erken gelsin istiyorum sırf kilosundan dolayı, bu hafta veya haftaya gelse 40 ı beklemese kızım daha fazla tombikleşmeden😄
yesilkahve Beyza070707 son 23 💜 ama o kadar beklemek istemiyorum inşallah daha erken gelir, cuma günü çatı muayenesi yapılacak inşallah açıklığım falan vardır diyorum 😄hemen olsun bitsin artık hamilelikten çok sıkıldım 😄
yesilkahve noktaninannesi sanırım aynı günlerdeyiz 💜 canım nişanın lekelenme şeklinde mi geldi yoksa şeffaf yoğun bir akıntı mıydı
noktaninannesi yesilkahve akıntım kesilmişti bi iki gündür dün akşam gelmeye başladı akıntımın içinde minicik bir kan damlası vardı kıpkırmızı internetten baktım pek nişan gibi durmuyordu açıkcası ağrım sızım olmayınca bende önemsemedim yarın sabah 9da doktor kontrolüm var o zaman belli olacak sanırım birde nişan geldiği gibi doğumda hemen olmuyormuş iki haftayı bulan varmış şükür bebekte hareket ediyor o yüzden çok takılmadım ☺️
yesilkahve noktaninannesi evet dediğiniz gibi doğum hemen olmuyor iki üç haftayı bulan çok var 💜 hayırlısıyla doğsunlar 😍
Seymaay 40+2. Mayıs annesi olacak gibi duruyordum sanırım artık bende Haziran annesi olacağım gelen giden yok çünküüü 😓🥰
idiloska 32 gün ama 40 haftayı tamamlamaz demişti doktor, 38-39 haftada gelebilir. 35+3′üm 3-4 haftam var sanırım, inşallah 38+6 - 39 gibi gelir. Sağlıkla doğsun da 🥰
noktaninannesi yesilkahve amin inşallah siz nasılsınız var mı belirtiniz falan doğum şekliniz belli mi ☺️
tugbade Beyza070707 son 20 gün benimde 😊 karışık duygular içerisindeyim tek istediğim sağlıkla kucağıma almak🙏🏼 20 gün sonunda bambaşka bir hayat 3 kişilik bir aile olacağımıza inanamıyorum 🙈 Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve hamileler sağlıkla kucağına alsın bebislerini🥰
Omerhatice ozydm ayni durumdayım bende sevinemiyorum gercktn Bu ikinci dogumum ilki normldi 3350 doğdu ama 40 +da o kadar doğdu Kızım şimdiden tontis bebek 3 u gördü o yüzden korkuyorum zor olur diye ama doktor merak etme sen başaracaksın deneyimin var daha kolay gecicek diyor Hiç olmasi 38 39 gibi gelmezse suni veririm ama gelir bak gör dedi
ozydm Omerhatice AA ikinci ise tabii daha rahat olur benim ilk 😢 Eşim çok kilolu doğmuş genetik oğlumuz da bayağı kilolu doğacak neyse sağlıkla doğsunlar da ne diyelim