alyavetuna ben de ikiz gebeyim 31. Haftamdayım çok şükür bebeklermin gelişimi bu haftaya kadar geri kalmadı ikisi de çok iyi haftalarına göre beslenme şeklim günde üç adet ceviz, iki yumurta (ben beyazlarını yiyemiyorm mide bulantısından sadece sarısını yiyorum )bir kase yoğurt, kaşar veya peynir sebzelerle birlikte, ara öğünlerde daha doğrusu o gün canım hangisini isterse güne yayarak bir kase veya tabak farketmez yiyebildipim kadar meyve ama ağırlıklı portakal tükettim kalsiyum emilimi için, akşamları mutlaka kırmızı et veya beyaz et tüketmeye çalışın her gün porsiyonu önemli değil az da olsa yemeye çalışın. Bu özet tabiki ama olmazsa olmazlarım oldu ikiz gebelikte şeker, ekmek ve tuz tüketimine çok dikkat edin ikiz olduğu için tıka basa yemeyin normal seyrinde gidin çünkü ikiz gebelikte gebelik şekeri çıkma olasılığı çok yüksek bende çıktı ama sadece ekmek, şeker ve tuzu kestim kontrol altında şu an umarım yardımcı olur yazdıklarım ikiz gebelik güzel ama çok zor Allah yardımcınız olsun :)