perilice123 midekoruyucu ben mesela tam 4+0da suphelenip idrar testinde nasilsa cikmaz diye dusunerek direkt beta yaptirmistim 532 cikmisti oyle ogrenmistim. Ama gec veya erken dollenme olabiliyor sanirim.
midekoruyucu metehaninannesiii ya işte bak gördün mü benim değer sönük kaldı sizinkinin yanında 😁 çok şükür 34e kadar da sorunsuz geldik 🤗
Tostosunannesiii midekoruyucu bugun tekrar kan verıcem ınsallah bakalım bı kaybım oldu korkuyorumda ister istemez bi sorun olurmu olmazmı dıye rabbım korkularımızı cıkartmasın insallah 🤲🏻😇
NurEto Onu tam olarak bilemezsin beta değerinden çünkü doktorlar bile son adet gününü baz alarak hesaplıyor
Tostosunannesiii midekoruyucu amın ınsallah 🤲🏻 Rabbım hepımızın yavrularını bagıslasın annwlık duygusunu tattırsın
Tostosunannesiii Jrhazar kan verdım tekrardan doktor 4 haftalık dedi öğleden sonra cıkcak kan bakalım 🤲🏻 Ona göre su gun tekrar gel dicem dedi allah buyuk rabbım tez zamanda sanada nasıp etsin kuZummm
midekoruyucu Tostosunannesiii evet çok güzel artış var bak 🤗 artış olmasa sorun var demektir 🤗 hayırlı olsun İnşallah 🥰 değeriniz çok güzel
Tostosunannesiii ilknurbgm006 doktordan cıktım suan iyi dedi suanlık sorun yok onunuzdeki pzartesı gel keseyi görelim dedi 🤲🏻