Hiradilan Merhaba hanımlar benim gibi hamileliği sürpriz olan varmı göğüs agrimla doktora gittim 3 haftalık hamiş oldumu öğrendim 🤲😍 3 aylık olduk bile ❤️🥳🥰
Cordymordy Hiradilan ben de çikolata kistimden dolayı hamile kalamıyorum diye doktora gittiğimde öğrenmiştim😁
busrabyrm97 Evet bnde karnıma sanci girince acile gittim hamile olduğumu öğrendim aynıyız bnde 3 haftalık öğrendim şimdi 12 haftalık olduk bizde sağlıkla kucaklayalım inşallah
Lulemom Been 😄 aslında düşünüyorduk istiyorduk 2 ay denemiştik olmamıştı. O ayda çok umursamamıştım. Hamilelik belirtisi olarakta hiç bi bilgim yoktu. Kasıklarım ağrıyınca adet olcam sanıyodum o yüzden hiç beklemiyodum. Bide göğüslerim ağrıyodu korkmuştum htta derler ya hep kontrol edin göğüslernizi falan diye. Film çektirmeye gitcektim. Sonra denedik olmadı ya. Önce kadın doğumcuya gidim niye olmuyo falan dedim. Doktor ultrasonda demesin mi hamilesin bak bu kese diye 🤣 eşimde vardı. Biz şok. 5 haftalık dedi. Teste bile gerek yok demişti. Baya bi sürpriz oldu bize 😄 şimdi 28 haftalığız. Birazdan da kontrolüm var görmeye gidicem ☺️
Hiradilan Lulemom maşallhh ayni ben hatta ben girdim ciğer filmine kattılar sonra göğüs doktoruna yönlendirdiler 😍 hocaya dedim göğsüm ilkez hassalşti keisn hamilesin dedi 😍 karnima bı bakti kese görüldü eşime soledim biliyorumki hamile oldunu dedi şaşkınlıkla snra 2 eczanye uğrayıp iki test aldık ikizm esimle ayni anda damlatik 😂 o anki mutluluk paha biçilmez 😍 snra herkese haber vermiştik aksam ideal testi verdim 😍 hemen çıktı 4259 htc degerim doktorumda aşırı mutlu olmuştu😍
Hiradilan @-nazarozcn_ idiloska idiloska maşallah😍🤗 rabbim bı sancida kucagina almayi nasip etsin🥳🤲😍 -nazarozcn_ 4259cikti adetime 3gun vardı hatta herkez ikiz dedi 😂 bitanecik bebikim😍
2-prensesannesiii Hiradilan size daha supriz birsey soyleyim komsum da adet duzensizligi varmis hep adet görmezmis sonra doktora bir gideyim diyor ve gidiyorki 5 aylik hamile şok oluyorlar 😂 cinsiyetini bile ogrenip eve geliyor 😂😂
-mehtap38 2-prensesannesiii ben daha daha suprızını soyleyım yengemde adet duzensızlıgı yasıyor ve asırı kıloluydu karın agrısı sebebıyle dra gıdıyor 7 aylık hamılesın dıyo dr yengem heyecandan ogun dogum yapıyor aynı gun ogrenıp aynı gun dogum yapıyor
idiloska Hiradilan ben. evlendim 10 gün içinde hamile kalmışım, o ay gecikti regl, bekledim bekledim test yaptım şok olmuştum, hayır çok erken diye, 35.hafta bitiyor. Cuma 9.aya giriyorum
Ays0 Doğum kontrol hapı kullanıyordum ve uzunca bir süre daha çocuk düşünmüyordum. O sıra çevremde çocuk isteyen ama bir sağlık sorunu olduğu için olamayan bir kaç arkadaşımla sohbet ettim. Kendimce 2 senedir hap kullanıyorum belki bir sağlık sorunumuz vardır bizimde istediğimiz anda olmazsa diye düşünmeye başladım. Eşimle konuşurken dedik rahim toparlanir falan filan anca zaten ben bu aydan itibaren bırakayım. O sıra taşınma fikri vardı ama kesin değildi ve birden ani kararla Ankara’dan Adana’ya taşınma kararı aldık. Evi taşıdık işler bitti ama benim yorgunluğum geçmek bilmedi. Meğer o ara aklımdan çıkmıştı ama ilk deneme gol olmuş hamile hamile ev taşımışım şimdi 28 haftalık oldu pıtırcığım 😂
birkedilianne Hiradilan Telek Hiradilan Teşekkür ediyorum. Aynen bana hiç sormadı bebiş. Bazı sperm hücreleri bordo bereli olabiliyor 😄
minnakanneeee Hiradilan bende düşük yaptıktan sonra tekrar tekrar istedim bi sabah uyandım basım dönüyordu kahvaltı yaptm evde son iki testim kalmıştı birini yaptm bende tabi çok aceleciyim baktm çift çizgi olmadı çöpe attm aradan bir dakika geçmedi çöpe çöp armak için kalktım çöpte iki çizgi olmuştu inanmadm gidip diğerini yaptm ve supriz oldu rabbim yüzüme güldü bebeğim geliyor 🥰🥰🥰🥰🥰🥰