Annecik_ Ayyyy ben neyi atlamışımmm bu yaptığım komik doğum eşimin doğumgünündeydi ahahahahah:) ömür boyu hediye almam sana dedim 🤣🤣🤣🤣 Bu apayrı bir ayrıntı yani kassam bu kadar denk gelmez veee ikinci bebeğimin muhtemel doğum tarihi ise evlilik yıl dönümümüz hadi ha gayret Toprak sen de o gün doğ ve beni ömür boyu hediyelerden kurtar hadi annesinin balı Burcu47 Mavilotta 47zeynep47 Annecik_ mervebolatkirac Seyhan-Sefa07 Annecik_ gulnihal89 [silindi] Semanurozgan Sudemurat Hemsireanne1 Leylaakcay ilkbahar1 Rahime63_63 Havvanur42 Dilara1903 12oe idiloska
mervebolatkirac Annecik_ en unutulmayacak ayrıntıyı atlamışsınız 😂 bende 14 Şubat ’da doğmuşum babam anneme her sene ne alırsa alsın annem benim sana verdiğim hediyenin karşılığını veremiyorsun Mehmet Efendiiiii diye takılır espiri yapar 😂 sanırım bizim bebişimizde evlilik yıl dönümümüze denk gelebilir 😂
VeraVrea Annecik_ hypnobirthing diye kitap okuyorum ordaki gibi doğurmuşsunuz. Acı cekeceğim sancım baslayacak diye beklemediğiniz için vücudun normal reaksiyonu olarak dogum baslamıs açılmıs bebek gelmis. İnsanlar korku ile damarlar büzüştüğünden ağrı cekiyormus
Annecik_ VeraVrea aaaaaa ne güzellll bilmeden doğru bir şey yapmışımm ben yeniden bakayım o zaman bu kavrama merak ettim. Bir de hep o sancıyı çekmek istedim aşırı merak etttim, suyum gelsin istedim şarıl şarıll o duyguyu sonuna kadar yaşamak istedim
Annecik_ mervebolatkirac yaaaaa ne kadar harika olurrrr 🥰 ben de doğumgünümde başlıyorum ne aldın bana ne aldım ben senin kucağına bebek getirdim sen ne vercen dedim bu sene Ukulele aldı al dedi kucağına al çal 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sayesinde bir müzik aleti daha çalabiliyorum