Sehertryk Ben 36+1 oldum kızlar doktora gtitim bebek başı kanala girmiş dedi kilosu her şeyi binlerce kere şükürler olsun iyidi bana egzersiz verdi günde 30 dk şuan egzersiz yapıyorum bildiğiniz erken rahim açılsın diye hareketler varmı teşekkür ederim simdiden herkes inşalah hayırlı sağlıklı bir şekilde Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder😁🌺💓
kiiraaz Sehertryk merdiven inip çıkma,eğilip kalkma (squat),pilates topu ile dairesel hareketler, günlük hurma tüketimi.. ama bunlar bebeğin hemen olmasını sağlamıyor,açılmaya yardımcı oluyor.
Oziozi Sehertryk 39 hafta ☺️ne gıbı egzersızler verdı doktorunuz napıyorsunuz ben herseyı yaptım fazla fazla bebek ne zaman gelmek ısterse ozman gelıyor bebek kanala gırelı haftalar oldu bende ama gelmıyor ☺️
NeeSalman Sehertryk korunmadan yapılan cinsel ilişki artı squat canım. Ben bunları çok yaptım ve 2.5 saatte doğurdum 6 cm’le hastaneye gittim
Sehertryk Oziozi eğilme kalkma günde 30 dk büyük adımlarla yürüyüş ve korumasız ilişkiye girmek ama eşim yanımda yok ilişkiye girmiyorum bolca egzersiz yapıyorum
Sehertryk NeeSalman keşke eşim yanımda olsaydı ama maalesef eşim yanımda yok doktorda bana korumasız ilişkiye gir dedi ama mecburen şimdi sadece egzersizlere kaldım