Merhaba hanımlar, bugün 40+3deyiz ancak dün gece tuvalate kalktığımda bolca pembe akıntım geldi Bi önceki günde pembeye yakın sumuksu Bi akintim olmuştu bnde dün kontrole gittim nişanim geldi diye ancak hiç açıklık yoktu sancı da 25lerdeydi yani yok denecek kadar azdı doktor ultrasonda Bi sıkıntı görmediğini bebeğin ve suyunun uyi olduğunu söyledi ancak günümün geldiği için istersen bugün yatış yapalım suniyle başlatalım ama biraz uzun sürer hiç açıklığın yok dedi istersen de Bi iki gün daha bekleyelim baktık yine olmuyor salı sabahtan gel yatış yapıp başlayalım dedi bnde Bi iki gün daha bekleyelim dedim yarın sabah yatisim yapılacak artık ancak dün akşamdan beri ara ara pembe akıntım devam ediyor ve Bi kaç damla olarakta değil elimin yarısı kadar gelmiş oluyor her geldiğinde aranızda böyle bişey yaşayan varmi dün alttan muayene olduğumda hiç kan yoktu doktor öyle dedi tertemiz bak dedi eldiven ama akşam dan beri pembe kanamam var doktorum da bugün izinli arasamda hastaneyi başka doktora yonlendirecekler ne yapicam bilmiyorm aranızda boyle bişey yaşayan varsa danışmak istedim