Newwmomm Arkadaşlar merhaba, bugün tam 32 haftamıza girdik benim sorunum şu uyuyamıyorum yani uykuya dalmada bir sorun yok ama gecenin bir vakti uyanıyorum bir daha uyuyamıyorum sizde de durum böyle mi
Busra333 Newwmomm ben 23 hafta uyuyamıyorum uyuyamıyorummmmmmm kafayı yicm yarın işe gidcm saat 4 hala gozum hiç kapanmıyor
Nurveziroglu Newwmomm 35 haftalık hamileyim. al benden de o kadar demin uyandım hala uyumaya çalışıyorum.
litwine Newwmomm aynı şekilde ben de öyle oldum ya 🙄 mide yanmasından dolayı uyanıyorum geceleri 28 haftalığız
Angelangell Newwmomm Bende bı uyandım kendimi sırtüstü yatarken buldum ve çok tedirgin oldum. Korkudan uykum kaçtı
milena11 Newwmomm 29 haftadayım sabah işe gidicem 2 sat önce uyandım yatakta dört dönüyorum napsam uyuyamıyorum ay deli oldum ya
gulin-35 Newwmomm bugun tam 32 benımde hala uyuyamadım bır saat uyuyup uyanınca sankı saattlerdır uyumus gıbı kalkıyorum 🤷🏻♀️
Aylinizm Bende 36.haftamdayım bir türlü gelmiyor uyku yine sabahı ettik son haftalar daha kötü gelmedi mi gelmiyor
Zabite 35+6 haftaliğiz kasilma çok sanci veriyor belimden agri tutub karnimin altina veriyor ayaqlarimi yere basdiqda belim ağriyor napa bilirim
Zabite Doktorami gitsem yoksa ultirasyonami doktora gitdikde hicbisey yapmiyor öylece tansiyonuma bakiyo recete yaziyor
Semy Newwmomm 13+5 ama uyku hak getire. Hayır rahat etsem uyuyacak gibiyim ama rahat etmiyorum. Sırtım belim her yerim ağrıyor. Resmen zombiye döndüm🙁🙁
Mls_mls02 Newwmomm 31 bir haftalığız canım al bendende okadar uyu uyan uyu uyan aynı rutin devam ediyor