melissannesi Kızlar 9+3 detim yeni başladım, günde 2 kez diyo gündüz içtim 2 yasındada kızım var Allahım ne mümkün kafamı kaldıramadım sersem yaptı beni baş dönmesi nası varya çok zorlandım. varmı benm gibi yan etki gören
Munisee melissannesi doktorm bebegn var sersem olursun ilgilenemezsn deyip vajinal fitil olarak verdi sifir yan etki 2 ay kullandim
77Ozge77 melissannesi Beni de mahvetti o ilaç vajinadan almamı söyledi rahatlmıştım içtiğim ilacı vajinadan attım yani ayrı bi fitil vermiyor
melissannesi Munisee ah bende ilaç verdi keşke öyle talep etseydim çok agrım vardı sadece ne kdr kullanacam diye sordum.hiç aklıma gelmedi böyle olurum diye mecbur gece yatarken yani günde 1 sefer içebilceğim.🤭⛔️
Aysnctl melissannesi yaklaşık 1 haftadır bende kullanıyorum 31 hastalığım. Yan etkileri mahfetti beni. Benimde 3 yaşında oğlum olduğu icin anneme kalmaya geldim. En azindan bünye alisana kadar. Sarhoş gibi oluyorum vallahi😔
Zynp41 melissannesi Hemde nasıl baş dönmesi mide bulantısı bana günde bir kere vermişti içemedim bırakdım fitili olanı var onu kullanın
Ozlmaydn melissannesi bence dene bi skntı olacağını sanmam 🤭 bana doktor günde 3 tane yutarak kullanmak yerine günde 1 kez fitil olarak kullanma aynı etkide demişti daha etkili yani fitil olarak kullanmak😊