Ayseciiikkk Merhabalar 35+2 haftadayım son bir haftadır bebeğim hergün akşamları hıçkırıyor karnımda hergün olması normal mi acaba
Eski9 Ayseciiikkk 34 haftaligim 28 den beri hep hissediyorum hickirigini normal sanırım günde bir kaç kez olduğu da oluyor. Akciğerler hazırlık yapıyormuş öyle yazıyor nette.
Omerhatice Ayseciiikkk bende35+ yim bendede oluyor heleki her sabah kalkınca. Ki şu andada hiçkiriyordu bitti bi 15 dakika falan sürüyor hatta her gün günde 1 kav defa oluyor 🤗 ve doktoe olmasi çok iyi ciğerleri emme refleksi gelişiyor demişti 🤗
BelisinAnnesi Normal canım :) bebek emme refleksini güçlendiriyor buda içinde bulunduğu amniyon sıvısını yutmasına neden oluyor o yüzden de hıçkırıyor 😍 31+1 im bugün akşam o kadar çok hıçkırdıki oğlum resmen oturup izledim keske sesini de duyabilsek 😍🥰
purplepanda Merhaba kizlar ben 22 haftaligim. Henuz sadece tekmelerini hissediyorum sanirim. Hickirdigini nasil anliyoruz? Tekmeden cok mu farkli? Hickirinca anlar miyim?
Ayseciiikkk purplepanda hıçkırınca anlarsın bariz bi şekilde aynı yere hıçkırır tarzda vuruyor 2 saniyede bir vuruyor yani bu 15-20 dk sürüyor bazen yarım saat sürüyor ben 33de hissetmeye başladım biraz daha geçsin hissedersin