Nry0682 Merhabaaa kıZlar Şu saat oldu hala tek damla uykum yok.22+4 nefes alamama problemi yasıyorum.Sizin şikayetleriniz nedir,nefes alamamaya cözüm bulan varmı ?
Zeynep007 Nry0682 uykudan önce duş almak nefesi rahatlatıyor sanırım kasları da yumuşatıyor :) bende dün gece 4de ancak uyudum bu yöntemle
Bircen_12 Nry0682 bende idrara çıkmaktan uyuyamıyorum canım.Bide idrarımda yanma var şimdi nasıl geçecek bilemedim😔
Nry0682 Zeynep007 hamilelikten önce suyu cok severdim cıkmak istemezdim,simdi dusa girmek bi işkence bana.Güzel olur ama üşengeçlik seviyem had sadhada 😁
Nry0682 Bircen_12 bende saat bası kalkıyorum onun icin bide bu güzden uykum kacıyo.ayy enfeksiyon olmus olabilirsiniZ.Dra gidin ilaç başlar oda zor Allah yardım etsin.
Zeynep007 Nry0682 Aslında bende de öyle haftada 2 yıkanırsam şükrediyorum saç falan uğraşmak işkence :)) ama artık uykusuzluktan ne yapacağımı şaşırdım dün gece girdim valla
Nry0682 Zeynep007 deniycem yarın akşam.Gercekten artık cok rahatsız oluyorum uykusuzluktan,uyuyamayınca yorgun hissediyorum kendimi.bunun daha ilerleyen haftaları var.Nasıl cözüm bulcaz bilmiyorum