esrvl Hanımlar az önce yan uzanıyordum. Bebeğim hareket ediyordu bende sırt üstü döndüm, kemik kıtlama sesi geldi. Sizde daha önce böyle bir şey oldu mu? Ya bir şey olmuş mudur yarın acile gitsem Allah korusun bir sorun varsa ultrason da görünür mü?😢
YuvarlanamayanPandaa esrvl kaç haftalıksın canım son haftalarda normalmış bebegin eklem sesleri duyulabiliyormuş bazen
Sibelina esrvl 34 haftalık gebeyim bende, ve hemen hemen hergün o sesi duyuyorum bebegin eklem sesleri ve bunlar normal canım korkma😍😍
Mom789 esrvl normal biseymis o ya cok nadir kisiler duyarmis ge elde pek dikkat edilmiyormus youtube da doktor kağan kocatepe acikliyor izleyebilirsiniz ben 30.,haftadan beri hergun aksama kadar duyuyorum cok tatlı ya hareketli hareketli dönüyor cit diyor birden
YuvarlanamayanPandaa esrvl normal canım benım kokrma anne karnında bebek en güvende olan yer zarar gelmez ona eklem seslerini duyuyorsun
Sibelina esrvl Yok artık bebek bi suyun için de dışarıdan gelen darbeden dail etkilenmiyorken biyerini kırman neredeyse imkansız, korkma sen birşey olmaz benim ikinci gebeliğim bütün gebelikler de oluyor bu çookk normal😌
Mom789 esrvl evet korktum yanlış duydum sandım bi daha duydum icerde suda bi sıkıntı var sandım sonra kemiklerine biseyboluyor sandım İnternettw kağan beyin videosunu izledim birazcık rahatladım sonra kontrole doktoruma gittiğimde sordum aa duydum sen onu cok duyan olmaz diye anlattı sorun yokmuş yani
ebrarecem 38 haftadan bildiriyorum ses geldikçe yerimden sıçrıyorum korkma birşey olmuyor. Doktorlar açıklama yapmıyor bu sesle ilgili halk arasında eklem sesi deniliyor. Bence bebek hareket ettikçe su sesi geliyor ne kadar doğru bilemem ☺️ Kızımda da oluyordu çoğu gebelikte duyuluyor endişe edilecek bir durum değil.