Moonlight1 merhabalar,benim trabsferden sonra ilk 8.haftamda yogun bir kanamam olmustu dusuk yapiyorum zannederek acile gittigimizde kesenin arkasinda ufak bir kanama alani oldugunu soylemislerdi,bebis iyiydi fakat dusuk tehtidi demislerdi(proluton ve progestan igne kullaniyordum devamli baska bi mudahale yapilmadi).Ikinci kanamami 12.haftada yasadim o da lekelenme tarziydi,fakat bu sefer ortada bir kanama alani da yoktu var olan da kuculmustu epey,ucuncu kanamami 25.ci haftamda yasadim bu sefer ilaclarla da mudahale edilmedi…butun bunlar icin sebep sordugumda gerek acibadem hastanesindeki doktorlar olsun gerek merkezdekiler bana soyledikleri tup bebisler disardan mudahaleli oldugu icin kanamalara daha elverisli daha hassas olduklariydi…benim kendi basima tespit ettigimse bu kanamalari yasadigimda hem asiri hareketli donemlerdeydim hem de asiri endiseli ve stresliydim(doktorlarim da ekstradan cok fazla hareketli olmamami soylemislerdi,agir islerden uzak durmami)…evde cok fazla hareket etmeyerek,agir isler yapmayarak azaldigini gormustum kanamalarimin,endiselere gelirse onlar hala var ama artik ne gelirse Allahtan gelir diyorum❤🤲umarim yardimci olabilmisimdir🌹🌹🌹❤