Yasemin5669 Ankara çukurambar op Güzin başçı kadın hastalıkları ve doğum uzmanı 2.tüp bebek denemesi kızım olacak insallah 19 +1 Peki ya siz
Mavi34 Yasemin5669 selam. 15+5 benimde ilk bebegim olacak insallah. Istanbul tüp bebek merk. Dr aret kamar
Merveemin_96 Yasemin5669 merhaba Rabbim bizede tüp bebekle nasip etti çok şükür, kayseri Acıbadem Gökalp öner hocama yaptırdık ilk denemede oldu, 24+5 olduk oğlumla 😍❤ inşallah hepimiz hayırla kucağımıza alalım 🙌💜 isteyen herkese nasip etsin inşaallah Rabbim
Naz_01 Yasemin5669 Adana Güzelyalı hastanesi Feza Burak beye yaptırdık 31+2deyiz çok şükür 🙏🏻 Kızım olacak kısmetse
Gamze_mtys Mavi34 Allah bağışlasın benimde 7+3 benim doktorumda Aret bey benimde ilk bebeğim olcak 💜İlaçlara devam ediyormusunuz?
Gamze-gamze Merveemin_96 Merhaba bende aynı yerde yaptırdım Gökalp hocaya 12+1 olduk Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin insAllah❤
Esra2288 Merveemin_96 merhabalar İnşAllah sağlıkla alırsınız kucağımıza Gökalp hoca kaçıncı haftaya kadar kullandırdı ilaçları
mminikmmucizemm Yasemin5669 Eskişehir Yunus Emre devlet hastanesi Teoman Haluk Minsin 33+4ten selamlar 😍 ikinci transferim ilk bebeğim bu arada oğluşum olacak inşallah 🙏🏻
Sineemiis mminikmmucizemm bende Eskişehir’de oturuyorum hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin kucağınıza insallah surec zor mu acaba ne kadar sürüyor 😌 4 gebelik kaybım var benimde hamile kalabiliyorum ama ignelere rağmen kalp atışları duruyor
Bsrtncsoy mminikmmucizemm Merhaba.Bende Merdan Ali bey e gidiyordum aşılama ile gebe kaldim.Suan 8+4üz henüz 🤭
Kimkibu Yasemin5669 istanbul memorial şişli hastanem 37+1 olduk kızım olacak insallah😊 ilk denememiz tuttu Allah isteyen herkese nasip etsin😊
MEAsya ballisiyavrum bende bahçeci Umut tüp Bebek merkezi cem çelik ikinci deneme 29+4 olduk kızımla 🤲🏻
MMECCELIK Antalya tip fakultesi tup bebek merkezi dr safak olgan ilk denemede tuttu cok sukur. 36+5 olduk oglum olacak ins sag saglim kucagimiza alalim ins anali babali buyusunler. Rabbim isteyen herkeze bu guzel duyguyu yasatmayi nasip etsin 🙏🙏🙏
Kara_keci1 Yasemin5669 istanbul tup bebek merkezi,kızımla 32.haftamızdayız🙈🙈 Allah hepimize sag salim bebelerimize kavusmayı nasip etsin🌻🌻❤
Kara_keci1 Mavi34 merhaba mavi34😂😂 Aret hoca daha once konusmustuk😂😂❤umarim iyisindir…bu gidisle ikimizi merkezde tanısırken goruyorum😂😂ben karakeci diye gelirim yanina artik😂😂
Mavi34 Kara_keci1 ☺☺☺ selam bende ismini hatırladım dahaonce konuştuğumuzu ama emin olamadim önce bir sorayim dedim ☺ valla biz geçen cuma merkezde 4 kişi toplastik baya derin muhabbet kurduk git gel artık arkadasliklarda başladı. Bi dahaki randevuda haberleşelim tanışırız ☺
Mavi34 Kara_keci1 ben iyiyim çok şükür. Plesenta rahim ağzında çıkmıştı o yüzden dikkatli geçiriyoruz günlerimizi oğlumda baya büyüdü ☺ yarın 16 hafta olacağız inşallah. Sen nasilsin minnak ne alemde 💜
FBO Gürkan Clinik liv hospıtal Bahçeşehir 20+4😍şükürler olsun ilk denemede isteyen herkese nasip etsin rabbim
Mom54544 Yasemin5669 Bende tüp bebek annesiyim 😊 Hrs Ankara da 21+6 yiz İlk denememiz de asilamalari saymazsam 🙂
Mom54544 Yasemin5669 Benim sadece toplama transfer orda oldu normalde Etimesgut ta a life Hospital da doktorum bizim yaptirdigimiz da anlaşması Hrs ile idi doktorumun 2 kere gittim bidaha düşürmesin o trafiğe rabbim 😊
Mom54544 FBO Eğer devam ediyorsanız takipli olarak inşallah karşılaşırsınız biz çok sevmiştim Timur hocayı bı laparoskopi ye 14 bin demeseydi daha da severdik ama yolumuz ayırmak zorunda kaldık fiyatı duyunca 😊