Selda-28 Yemek yedikten sonra özellikle akşam yemeğinden sonra hazımsızlık oluyor , otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum. Midem de bir şişkinlik rahat nefes alamama gibi şikayetlerim oluyor sizde de oluyor mu? Bu arada 13 haftalık hamileyim
efesmom Selda-28 bende 12.haftadayım aynı durumdayım midem zaten 5.haftamdan beri böyle umarım en erken zamanda geçer bu durumumuz 😕
Aynur-13 Selda-28 yediklerinizi takip edin mesela bende salata şişkinlik yapıyordu kesince normale döndüm
Selda-28 efesmom inşallah geçici birşeydir, dr a gittiğimde soracağım neredeyse 1 buçuk aydır var bende de
efesmom Selda-28 malesef benim doktorum bunun normal olduğunu sık sık ve az yemek yemem gerektiğini söyledi akşamları hafifde yesem aynı durumdayım birde bende zaten gün boyu mide gazı problemi var akşamda üstüne eklenince dayanılmaz hale geliyor
GizMeh Bende de oluyor 14 haftalığım. Sanki midem eskisine nazaran küçülmüş gibi hissediyorum. Bir bardak su bile içsem şişiyorum baskı yapıyor böyle yemek yedikten sonra akşmlar of neden yedim diyorum. Halbuki iki lokma yiyorum
efesmom Selda-28 inşallah geçicidir, seni çok iyi anlıyorum çok yorucu bişey malesef hazımsızlık.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte 🤲