BeyzaMeteHan10 Aybars 👼🏻♥️ Oğlum olacak olsaydı koyacaktık ama 🥰🤷♀️İkinciye artık nasipse kızımız olacak nasip olursa onu da Simay👼🏻💗koyacağız 😍 Sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz🤲🏻🥰
mislinaninannesi Annecik_ ben isimlerin insanı etkilediğini düşünürüm.ismi Ateş olan çocuk bana ateş gibi yaramaz gibi geliyor
Annecik_ mislinaninannesi nazar değmesin ama dünya uslusu gerçekten hiç abartmıyorum kendim okul öncesi öğretmeniyim çünkü yaramaz çocuğu gözünden anlarım. Ateş olan tek yanı allahım nazarlarsan saklasın ama çok yakışıklı mavi gözlü kumral bir çocuk doğdu.
Annecik_ mislinaninannesi bir de herşeyden öte mizaç çok önemli bir de anne baba tutumları sınırlarını bilen sorumluluk sahibi çocuklar yetiştirirsek isimleri ne olursa olsun davranış şekillendirebileceğimize inanıyorum
mislinaninannesi Annecik_ Annecik_ tabiki yetiştirme tarzi da cok önemli ama bu benim şahsi fikrim ☺😇
3MelekAnnesi3 FatmaArden_ oglumun adı Mert Ali Mert ve Ali diyorum 😂 2.ogluma Metehan düşünüyorum Size Mete diyorum 😂
Ftm_08_61 FatmaArden_ ben Emir koydum valla her kafada bir ses yok iki isim koy yok Emir yaramaz olur kendi bildiğinden şaşma