Ceylan344449 Iyi geceler arkadaşlar ben sabahlik arıyorum ama bi türlü bulamadım siz aldınız mı aldıysanız nerden aldiniz
ElifAkaln Ceylan344449 lohusam.com sitesi var oradaki ürünleri acayip beğeniyorum biraz tuzlu gibi ama alınabilir sabahlıkları falan çok hoş. Klasik istemeyenlere de çok güzel seçenekler var spor tarzda
Ceylan344449 Mom789 beyaz uzun sabahlik istiyorum penye ama sorduğum mağazalarda yok ceyizcilerde var mıdır acaba
Mom789 Ceylan344449 ceyizcilerde vardır lohusa sepeti sitesindede var ben ordan set aldım ama tekli vardir süren markadada var diye biliyorum kumaşlarda güzel
ozklcayse Ceylan344449 trendyolda effort lohusa takımı. Ayrıyeten sabahlıkta satıyor. Ben takımını aldım muhteşem kumaşı var. Efil efil pamuk gibi yumuşacık
Ceylan344449 Mom789 kac günde geldi siparişiniz ben biraz geç kaldım haftaya doğum yapicam tek eksiğim o kaldi
Mom789 Ceylan344449 4 gunde geldi Ankaradayım bu arada ama arayıp sorabilirsiniz bağlanmak kolay müşteri hizmetlerine bu arada hayırlı doğumlar canim sağlıcakla kavuşunca insallah
Zehra-33- ozklcayse bende sipariş vericem bu markayı denemek istiyordum üstüne sizin yorumunuzu okudum🥰
ozklcayse Zehra-33- ben çok memnun kaldım giydim güzel oldu. Temmuzda doğum olacağı için ince tercih ettim
shinemuu Ceylan344449 https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Sabahlik/4970077/1500136 lcw de şöyle bir tane var uzunluğu yeterli mi bilmem ama