Esmanurs Kızlar bebeğe ilk doğduğunda sürünce kılsız olur diyorlar ama bunu deneyen falan var mı acaba?
Lulemom Esmanurs aktardan alınan değil orjinal karınca yumurtasını ezip sürülüyormuş. Halama yapmışlar. Gerçektende hiç tüyü yoktur. Ama orjinalmiş onunki. Aktarlardakinin işe yarayacağını düşünmüyorum
Zehraylmaz Esmanurs bi araştırın derim orjinalini bulmak gerekir. Geçen gün ben bakındım birazda piyasadakilerin çoğu sahte ve ciddi alerjik reaksiyon gösterebilirmiş. Kimi yetişkin insanda yanık bile yapmış
Melike-Alya Bende bunu çocukluğumdan beri duyuyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum umarım kullanıp faydasını görüp bizide bigilendirecek birileri vardır 🙏🌸
Omay0707 Canım babaannem özel bölgelerime sürmüş 40ım cıkana kadar ve gerçekten az kılsız diyemeyiz ama normal bir insana göre az ve kökü güçsüz elimle ceksem bile geliyor 20 yaşındayım bende cocguma uygulayacagım ollursa inşalllahh
Omay0707 Omay0707 ama hazır olanlar dan değil bildigin karınca yuvası bulmuşlar bryaz beyaz yumurtaları belli zaten oradan toplayıp yapmışlar
Esmanurs Omay0707 ayyy ama canlısına nasıl kıyıp alalım 🙄 yani yağı neyse de yuvasından yumurta almak bilemedim
Omay0707 Esmanurs 🙄 aynen bürsürü karınca ölmüş oluyor dua ederek tövbe ederek alın canım onlarda bir can tabiki herkez bizim gibi ince düşünse keşke 🌺