Asltrhl Kızlar merhaba magnet kapı süsü yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız nerede yaptırdınız? instagramda 100 sayfa var insanın kafası çok karışıyor acilen yardım lazım köprüden önce son çıkış 🤣
Asilinannesi35 Asltrhl Yaptırdım ve uyguna yaptırdım baya Instagram üzerinden. Magnetleri 1 TL ye yaptırdım mesela baya uygundu. Kapı süsü de başka firmadan yaptırdım
Cansugurses Asltrhl ozelgun.cikolatası ndan yaptırdım canım magnetlerimizi kapı süsü yaptırmadım suanlık ilk kızıma yaptırmıştım ama suan 5 aya kadar yanımda diye yaptırmadım ablasına yeni oda yaptırdığım zaman sipariş vericem inşallah kapı süsü hariç herşeyin yaptırdım ama tablo takımı isimli hastane çıkışı hediyelik abajur mumluk çikolatası magneti herşeyi hazır 🤭
Esra_Murat_Azra Asltrhl ben magnetleri alomagnet e yaptırdım şeker çikolataları da şekercisokağına yaptırdım hepsi çok güzel geldi tavsiye ederim 🤗
senem1234 Daha önce bende böyle bir konu açmıştım ve bir arkadaş bağış yöntemini kullandığını söylemişti benimde çok hoşuma gitmişti bu fikir. Bizde daruşşafakaya kızımız adına yenidoğan magnet bağışı yaptık bu hafta gelir heraldi magnetlerimiz.
Asilinannesi35 Rabis01 İstediğin kadar yapıyorlar magnet.reyyan.kokulutas 0530 176 0780 whatsaap hattı yazıyor zaten bu sayfada yazıyor numara. Kolaylıkla bulqbilirsin. 15 TL kargo ücreti mevcut ben 50 tane yaptırdım tanesi 1 TL olan emzik modellerinden. Resimlere girince dediğim modeli görürsün canım.
Asilinannesi35 Asltrhl magnet.reyyan.kokulutas magnet yaptirdigim yer çok güzel de oldu. Bence bir bakın.
Eylulunannesi-2 Asltrhl internette cok ucuk fiyatlar vardı. Ben kapı süsü yasadgm yerde bi hedyelkcide yaptrsm begendm gibi keçeden. 55 lra tuttu. Magnet yaptrmadm. Çikolata yaptracagm. Cok gelen olmayacak zaten ama onuda hastanede dagtmak için. Nişan kına düğün derken heryerm magnet doldu artk vazgectm :)
Asltrhl Eylulunannesi-2 valla aynen öyle ama insan heves etmiyor değil artık neye para harcayacağımı şaşırdım valla
Eylulunannesi-2 Asltrhl daha uyguna yaptrmaya calıs instagramda internette cok abartıkı fıyatlar var yazıkmı degl. Bide çiçek sepetne bak. Orda her fıyata uygun kapı süsü var. Ama magnet i blmyorm