Derya2867 birsaglikci ben ilk kez köfte ekmek aşerdiğimde acaba diye kafamda soru işareti oldu sonra evde test yaptım çift çizgi çıktı 😂
Deletedmom_5 birsaglikci hiç aşermedimde bu aşermek nasıl bişey merak ediyorum 34 hafta oldum bugün, çok sükür olmadı öyle seyler🙂
Deletedmom_5 birsaglikci Yok hiç istemedi hatta tiksindiğim şeyler oldu. Mesela cevizden ve kajudan hamileligin ilk zamanlarından beri tiksiniyorum ve bir daha doğuruncada yiyemem sanırım :))
Dubletombikdoner birsaglikci valla haftami hatirlamiyorum 😂bi taze sarimsak kokusu geldi burnuma 😁🤣ama 2 3 ay önce falan di normal sarımsak yedim kesmedi , sonra baya araştırdık bulduk 20 tane aldik 😂 ve televizyon karsisina gecip sade bi sekilde yemistim 🤨😂
Yavuzun1annesi2 birsaglikci ilk oglumda ciğer aşermiştim hiç sevmem oysaki ama baya döner yer gibi yedim hala nasıl yedim diyorum🤔🤔bu bebişimdede şalgam istedi ilk cnm😄😄
Suleasyaa 10.haftam da asermistim. Şırdan aserdim 😂 ağzım da kimyonlar dönüyordu. Doktor o tarz urunler tuketme demisti ama ağlamaktan helak olmuştum ruyalarimda sürekli Şırdan yiyordum ve sonunda 1 tane de olsa yiuecem diyip yedim😂
Merkun birsaglikci hamile olduğumu bilmiyordum henüz deli gibi pırasa yemeği aşermiştim ki normalde ağzıma sürmem😂