Ays0 Yorumları okudum da niye her forum üyesini ya da Türkiye sınırları içinde yaşayan insanı müslüman olarak kabul ediyorsunuz ki? Beğenmeyin, dile getirin, geçin. Olayı dini boyutu, kültürel boyutu sizlik bir şey değil 🤷
evaburak95 Dogu bende Eylül eva koydum canım. Sen buradakilere ne bakıyorsun sen ne istiyorsan onu koy. Saçma sapan bi sürü yorum insanda heves bırakmazlar. 😏
Mavilotta Herkes gereksiz gereksiz yorum yapmış. Hiç tanımadığınız bir insana bu yorumları yapma hakkını nerden buluyorsunuz?
evaburak95 Dogu ne demek canım 🌸bir de ne kadar sakinsiniz maşallah yorumlar karşısında ben burada patladım ayy 🤨
Sinemtnm Dogu anlam olarak baktığında ikisi de güzel canım eva biraz daha iyi geldi bana insanlar meva ismini ilk duyduğunda ay bu ne demişlerdi şimdi ne kadar yayıldı zamanla eva da öyle olacak isimlerden olabilir . Ama en önemlisi içine sinmesi hangisi içine siniyorsa onu koymalısın 😍
Mavilotta Dogu Deniz Mavi koyacağım ben kızımın ismini. Uzun zamandır Mavi istiyordum şimdi de yanına Denizi ekledim💙
elcindefne Bence Milena çok güzel, sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Nasıl bir isim koymak isterseniz de koyun saçma sapan yorumlara da takılmayın.
1Anneee Şu yok öz Türkçe yok bilmem ne diyenlerin çocuklarının ismini merak ettim doğrusu eminim aşşa kalır yanları yoktur 🤭 Eva artık çok fazla var milena güzel 💞 ikisi arasında tercih yapmak gerekirse alternatiflere açıkksanız eğer bende minel koyacağım :) belki fikir olur
Lithops 1Anneee öz türkçe olmalı benim görüşüm. Arapça ve farsça da koymam. Oğlana da göktuğ ismine karar verdik türkçe olduğu için. Ama bu beim kendi çocuklarım için görüşüm. Gidip başkasına arapça isim koyma demem heralde 🤣 öz türkçe olmalı diyenin çocuğunun adını merak ettiğiniz için söylemek istedim🤣
Iremurs Ya yorumları okuyunca nutkum tutuldu ne kadar kötüsünüz .. lütfen çirkin düşünceleri kendinize saklayın bu kadar yerilmez . İkiside çok hoş ben milena diyen tarafım sen yine içine sineni koy güzel anne 💙
Nehirimmm06 Dogu ben milenayı çok beğendim bundan 10 yıl önce elizan alya böyle isimler de yoktu bunlar da o ne biçim isim yabancı İsmi gibi deniyordu su an çok popüler tamam kuran da geçiyor ama kuran da geçen her isim konulmaması gerek bunu hocalar da diyor zaten onlara nasıl alıştıysan bu isimlere de alışırız ABD de kaç milletten insan yaşıyor herkesin ismi değişik onlar hiç yadırgamıyor ama bizde onu koyma Kürt ismi onu koyma yabancı ismi onu koyma kuranda geçmiyor diye diye herseye maydonoz olan insanlar var bebek üzerinde isim hakkı var ve anlamı güzel olacak bu kadar bitti Allah ne dicek anlamı güzel ama Türk ismi değil Arapça isim değil mi dicek tövbe tövbe anlamı güzel olsun isterse yabancı ismi olsun dar düşünmekten bıkmadılar