Hilal61halime Hayırlı geceler kızlar. Biz bebeğimize alışveriş yapacağız herşeyi toplu alacağız ama e bebek mi daha kaliteli civil mi hangi mağazaya gitsek onu düşünüyorum. Sizce hangisi ?
Siibeell Hilal61halime civilden alıyorum ben genelde ebebege bakarak daha uygun kaliteside gayet güzel
Minik1bey Hilal61halime ben herşeyi e bebekten aldım memnunum ama civil ürünlerini bilmiyorum yani kötü diyemem onada
Deletedmom_5 Hilal61halime civille e bebekte hemen hemen aynı seyler satılıyor ama civil daha uygun fiyata satıyor hatta civilin sitesinde bazen internte özel indirimlerde oluyor bir bakın derim
Siibeell Hilal61halime magazan magazaya degişiyo aslında eger büyük bi civilse herşeyi bulabilirsiniz
Sevi36610 Ben e bebekten de civilden de aldık birşeyler.hangisinde daha çok seçenek var Die sorarsanız bence e bebekte var.
Deletedmom_5 Hilal61halime valla orasini bilmiyorum canım ben hiç biberon emzik konusunda marka seçmem gözüme gönlüme yatanı alırım önceden aventmi varmis 🙂
metehaninannesiii Hilal61halime e bebekte şuan indirim var ordan bakabilirsiniz ama ben genellikle civilden alıyorum
mutluugizz Hilal61halime hiç öyle kıyafet markası dikkatimi çekmedi ama bakım ürünlerinde felan bütün markalar var e bebekte ben erkek bebekleri için çok çeşit bulamadım civilimde daha çok buldum
en_guzel_emanetlerim Hilal61halime kesinlikle civil hem fiyat hem kalite hem çeşit acısından biz yarısını istanbulda mağazadan aldık yarısını online olarak site üzerinden aldık çok memnunuz özellikle minidamla markasını tercih ettim ben fiyat olarak daha fazla fakat çok güzel ürünleri
2inciannelik Hilal61halime yani e bebek daha kapsamlı kalite olarak civil de güzel kullanışlı şeyler bar çeşit çok . E bebekte aventin ürünleri vs daha fazla
Semakacan Hilal61halime kalite olarak çok güzel canım kızım 32 aylık neredeyse herşeyini civilden alıyoruz ☺️ Çeşit olarakta fazla
en_guzel_emanetlerim Hilal61halime evet hemde uygun fiyata indirimden baya yararlandık mağaza ve internet üzerinden takip edip albimini ve minidamla özellikle öneriyorum uygun ve kaliteli ürünleri