Mervedmrdzn Gulmom merhabalar ben balcalı selim beye gittim. Çok memnun kaldım. Çok bilgili birisi ve işinin ehli. Tavsiye ederim. Fiyatı da çok uygun sadece muayene parası 158 lira ödedik onun haricinde bir para ödemenize gerek yok.
Evintoprak Gulmom ben yarin balcaliya detayli ultrasona giricem özeller cok pahali o normal muayneye ozele gdiyorm
Gulmom Mervedmrdzn çokkk tesekkur ederim randevu bulabilir miyim peki ?? Ve kac dakika suruyor ortalama
Evintoprak Gulmom ilk kez balcali hastanesinde muayene olacaksaniz eger ilk gdsnzde muayne ediuolar sonrasinda detayli icin gun veriyolar
Mervedmrdzn Gulmom yaklaşık 40 dakika sürdü randevuyu bir buçuk ay önceden almıştım ben telefon ile arayarak
Gulmom Evintoprak ya ben 20. Haftada zaten adana da olacagım haftam gecmeden randevu verirler mi detaylıya kac hafta sonraya veriyorlar acaba
Evintoprak Mervedmrdzn ben metro hastanesine ferat erola gdiyorm ama desgtrblrm yol sorunu oluyo evim uzak iki dolmusla gtmek agir geliyo artk altınkoza hastanesine bana yakin ordan devam etmeyi düşünüyorm ama ferat bey de çok iyi bi doktor
Evintoprak Gulmom ben 16 haftalıkken randevu aldim 20. Haftaya verdiler o zamn normal muayene ettiler sonra gun verdiler 24. Haftaya yarin inslalh griciem sizn icn gec olablr
Evintoprak Gulmom hayr balcali hastanesindr perinatolog bakiyo yalniza detayli ultrosana bakan doktor bakicak normal muayne doktoru deil