Gizemgect Merhabaa hanımlar 🤗 İlk kan testimi reglim 5 gün gecikmişken yaptırdım 343 çıktı değerim ultrasonda kese görülmedi 4 gün sonra tekrar kan testi yaptırdım 2216 çıktı normal mi ? Birde hcg sonucuna göre tahmini bi hafta bilinebilir mi ?
Glbnpk Gizemgect ilk kan verdiğinizde 4 veya 5 haftalık. Aradan 4 gün geçince de hafta atlamış 5 veya 6 haftalık olmuş. Değer bu haftalarla uyuşuyor ama son adet tarihiyle desteklense daha net bir sonuç olur. Zaten bebek ultrasonla ölçülünce de ne kadarlık olduğu anlaşılır. 🥰
Gizemgect Glbnpk 18 nisan son adetim o kadar hazırlıksız öğrendim ki hamile olduğumu nasıl hesaplanıyor ne oluyor bilemedim 😊 sadece bi kaç kişi düşük değerlerin falan diyince biraz tedirgin oldum
Glbnpk Gizemgect ben de aynı şekildeydim sizi anlıyorum. 🥰 adetiniz düzenliyse yani geç döllenme olmadıysa bugün itibariyle 6+0 haftalık hamilesiniz. Değerleriniz de bu haftayı destekliyor. 🐥
Gizemgect Glbnpk Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız yoksa doktora gidene kadar kendimi yiyip bitiricem 😊
Glbnpk Gizemgect ayrıca değeriniz de düşük değil. 4 gün önce kan verseniz değeriniz 80 civarı çıkacaktı. O da düşük bir değer değil. Gebeliğin yaşıyla ilgili bu değer. Erken verirsek düşük geç verirsek yüksek çıkar. ♥️
Aynuryldzzz Gizemgect öyle valla :) Rabbim herkese nasip etsin. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım.