Nejlavrl 33 haftalik hamileyim arkadaşlar kuyruk sokumum çok agriyor bugun oturamiyorum bile bu haftalarda sizde de oluyormu yada olmusmuydu😔
Glbnpk Nejlavrl 34+1 ben de sandalyeye oturunca kalkarken zorlanıyorum. Eşim kaldırıyor hatta destek vererek. Ama geceleri vs sorun olmuyor. Sanırım sert yere oturunca ağrıyor.
Sedagmlksz Nejlavrl 36 dayım 2 gündür ağrıyor oturamıyorum acaba kanala mı girmeye çalışıyor diye düşündüm
Yeppudaa Nejlavrl sert zemine oturmayın .ortepediye gozukun bence o size ortepedi simidi tavsiye edecektir .iglesene kadar onun üstüne oturun. İnşallah geçer çok zor biliyorum .benim agladigim bile olmuştu ağrısından .hele arabaya bince daha çok ağrıyordu .
Nejlavrl Deletedmom_5 sabahtan beri var ne oturabiliyorum ne ayağa kalkınca bacağımın uzerine basabiliyorum🥺
Elenur Glbnpk Nejlavrl bende ilk haftalarda başladı İnan çok zor uzan ve ayaklarının altına yastık koy hafifliyor
Deletedmom_5 Nejlavrl doktora gitsende sadece parol icebileceksin onunda cok faydasi yok bence en iyisi yürüyüp kendini açman
Nejlavrl Sedagmlksz valla bende bilmiyorum ki ilk gebelik zormus hicbirseyde bilgimiz yok hangi ağri ne zaman neyi anlatiyor cok yabanciyim dun iyiydim bugün böyleyim
Nejlavrl Yeppudaa zor gercekten ayağa kalkınca cok agriyor otururken idare edebilirim ama ayaktayken dayanilacak gibi degil doktorumdan magnezyum istesem vermez kullandığın vitaminlerin icinde var dio hep var ama ne kadar var hangi oranda var yetmiyor demekki yani😣
112alp ogrencianne35 canım bendede başladı 13 Te şu an 17 olduk gün geçtikçe çok kötü oluyor daha büyük halimi düşünemiyorum bile 😩
Deletedmom_5 Nejlavrl Ama yürümeden açılamazsınki üstüne gitmen gerek yatınca dahada uzuyor gecme süresi
Orange Bende de çok erken başladı.18. haftadayım halâ devam ediyor. Otururken altınıza mutlaka minder koyun, biraz olsun rahatlatıyor.
Nejlavrl Deletedmom_5 yarim saat yürüdüm bugün dahada kötü oldu ondan sonra ayagimin uzerine bastikca kuyruk sokumuma baski yapiyor