Semarasemra mucizebebek03 Gullum merhaba bugun detaylı ultrasonumuz vardı Allaha şukur hiçbir sorun yok , bebiş 462 gram olmuş 10 gunde 150 gram almış doktor 21+5 haftalık dedii 🥰❤
mucizebebek03 Semarasemra yaaaa çok sevindim gülüm evet çok hızlı büyüyorlar benim sıpa artık tekmeliyor büyüdüğü için seninki ne durumda
Semarasemra mucizebebek03 Beniim kiyisininde tekmeleri havada uçuşuyorr , bide doğum pozisyonunda şu an kasıklarımda hisediyorum onu , ultrason resminde aynı bana benzetiim .. 🥰😁❤ https://resmim.net/i/fduC7 https://resmim.net/i/fdh5H
mucizebebek03 Semarasemra oyyyyy MAşALLAH paşaya canım 🥰😘hareketliler desene ben bu sefer göremedim darısı başka sefere inşALLAH 😀😀🦋
Semarasemra mucizebebek03 Evet oyleler , 😁🥰 sana birşey sormak istiyorum , doğum tarihi neye gore hesaplanıyor ilk adet gunune gore mi , ultrasona gore mi çunku sezeryan olmak istiyorum o yuzden .. 🙂
mucizebebek03 Semarasemra son adeti baz alıyor doktorlar genelde mesela ben 22 haftayım adete göre ama 5 gün sonra döllenme olmuş 21+2 ultrasona göre bende sadece 5 gün oynuyor ama seninkini adete göre yapar niye sezeryan canım bi sıkıntın mı var tam olarak
mucizebebek03 Semarasemra Ama gülüm çatın müsaitse normal ol derim o korku herkeste var inan benim biliyorsun 3.olacak ama korkuyorum yine de ama o an geldiğinde rabbim yardım ediyor şimdi ıyiki de normal olmuşum diyorum 🥰😘bence sende hemen karar verme bi düşün derim normal doğum en sağlıklısı
mucizebebek03 Semarasemra canım yaaa ben aşırı siddetli baş ağrısı şikayetiyle acile gittim şekerim şimdiden yüksek çıkıyor tokluk 175 cıktı yaa kaç gündür bas ağrısı çekiyorum sana yazacam dedim ama anca toparladım sen ne yaptin
Semarasemra mucizebebek03 Gullum çok geçmiş olsun , walla ben şekerden hiç anlamam şimdi nasılsın baş agrın için ne yaptılar ? . Allaha şukur şimdilik herşey çok guzel yolunda tam bi ball ayındayım diyebilirim 7 gun sonra kontrolumuz var yine .. 🙂❤
mucizebebek03 Semarasemra sağol canım benim serum bağladılar haftaya şeker yüklemesi yaptıracam bende şimdilik bebişim iyi şükür hareket de ediyor ama işte şeker yüksek oldu mu suyunun azalama yada çoğalma ihtimali var 😔😌
Semarasemra mucizebebek03 Yaa çok geçmiş olsun çok uzuldum , inşallah herşey yolunda gider , kafana çok takma bunlari bebek te strese girmesin olur mu gullum .. ❤🙂🙂
mucizebebek03 Semarasemra şimdilik yolunda gülüm şeker yüklemesi yaptırdım sınırın biraz altı cıktı yediklerime dikkat edecem işte senin durumun nasıl ❤🍀🦋